Prima pagină » Cancan » Câți ani are Roxana Nemeș? Diferența de vârstă dintre artistă și soțul ei

Câți ani are Roxana Nemeș? Diferența de vârstă dintre artistă și soțul ei

02 mart. 2022, 12:13,
BZI.ro, în Cancan

Mulți urmăritori au fost curioși cu privire la câți ani are Roxana Nemeș din cauza diferenței de vârstă dintre cântăreață și Călin Hagima. Cei doi se iubesc nespus de mult, vedeta având parte de o cerere în căsătorie de neuitat, aceasta fiind complet impresionată de soțul ei. Frumoasa artistă s-a făcut cunoscută în urma unui pictorial incediar dintr-o bibliotecă în București.

Roxana Nemeș a început să cânte de la vârsta de 8 ani având o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. Însă muzica nu a fost singura dragoste a vedetei. Roxana a mai fost și la o școală de balet până la vârsta de 15 ani. Anul trecut, vedeta a participat și la emisiunea Survivor de unde a fost eliminată din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta a plecat în lacrimi din cadrul competiței, fiind profund afectată.

Câți ani are Roxana Nemeș

Roxana Nemeș în vârstă de 32 ani s-a căsătorit anul trecut, în septembrie cu afaceristul Călin Hagima. Cei doi s-au cunoscut în vârf de munte, s-au salutat și apoi și-au văzut fiecare de drum. Cererea în căsătorie a fost una inedită, cântăreața a fost cerută în centrul Bucureștiului, soțul acesteia punând pe magazinul Cocor mai multe poze cu cei doi la apus și răsărit, urmate de întrebarea: „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?„. Artista a fost impresionată de momentul când Călin a făcut pasul cel mare deoarece pune suflet în lucrurile mici.

„Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet”, a declarat Roxana Nemeș la acel moment.

La postarea unei poze pe pagina de Instagram a cântăreței împreună cu soțul său, internauții au jignit-o pe Roxana, scoțând în evidență diferența de vârstă dintre cei doi. Călin Hagima este mai învârstă cu 11 ani față de vedetă, însă acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună. Artista a declarat în nenumărate rânduri că își iubește soțul și se gândește mai întâi la el și apoi la ea. La comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare privind diferența de vârstă dintre ea și soț,  vedeta a avut și răspunsuri pe măsură, apărându-și persoana iubită.

Ce imagini incediare au propulsat-o pe artistă

Cântăreața a devenit celebră și a fost din ce în ce mai căutată pentru concerte după apariția unui pictorial la Biblioteca Mitropolitană din București. Roxana Nemeș a pozat nud în incita bibliotecii atrăgând privirea multor urmăritori. După apariția pozelor, aceasta a avut o cerere de 3 concerte, numai într-o singură zi. Focoasa blondă s-a confruntat în trecut cu kilogramele în plus, însă aceasta a depășit momentul, ulterior participând și la Survivor. În momentul de față vedeta are un corp de invidiat ce atrage privirea multor bărbați, chiar dacă nu mai este singură. Roxana duce un stil de viața sănătos, aceasta fiind prezentă și în sala de fitness. Înainte de competiția Survivor s-a antrenat intens pentru a fi pregătită pentru viitoarele provocări.

Mulți urmăritori s-au întrebat câți are Roxana Nemeș, mai ales din cauza vizibilă a diferenței de vârstă dintre artistă și soțul acesteia, însă vedeta nu a declarat niciodată că acest lucru ar fi o problemă pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *