Prima pagină » Cancan » Câți ani are Marcela Fota, artista populară care a trecut recent printr-o dramă teribilă

Câți ani are Marcela Fota, artista populară care a trecut recent printr-o dramă teribilă

01 nov. 2021, 14:29,
în Cancan

Pare ciudat, dar la întrebarea câți ani are Marcela Fota, Google încă nu are un răspuns clar, chiar dacă este vorba de o interpretă cunoscută. Mai mult, chiar dacă îndrăgita artistă populară este în floarea vârstei, aceasta și-a pierdut soțul la finalul anului 2020.

Minel Păpăroiu a decedat în urma unui infract și a lăsat în urmă o familie îndurerată. Marcela Fota a vorbit pentru prima dată despre decesul soțului în emisiunea Acces Direct. În cadrul acestei emisiuni, vedeta a interpretat și un cântec dedicat celui cu care are un copil.  Acum, se pare că nici moartea nu îi poate despărți pe cei doi soți. La câteva luni de la tragedie, soția îndoliată susține că soțul ei o contactează din lumea de dincolo.

Câți ani are Marcela Fota

Îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a ajuns la frumoasa vârstă de 44 de ani.

Aceasta s-a născut în data de 20 iulie 1977, în comuna Melinești, din județul Dolj. Sora sa, Mariana Ionescu Căpitănescu, i-a fost mereu ca o a doua mamă și model în viață. Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani, cu ocazia unui spectacol organizat la școală. Încă de atunci și-a dat seama că menirea sa este să încânte publicul cu talentul său.

După ce a absolvit Școala Populară de Arte din Craiova, a devenit faimoasă și apreciată chiar și în America, unde a cântat patru ani. În 2019, Marcela Fota s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu, după 13 ani de relație. La nuntă au participat peste 300 de invitați. La eveniment a cântat Mariana Ionescu Căpitănescu și alți artiști. Din păcate, la doi ani de la nuntă, Marcela Fota a rămas văduvă.

Artista spune că are o legătură paranormală cu soțul decedat

Soțul Marcelei Fota a decedat la trei zile după Crăciun, în urma unui infarct. Pierderea soțului a lăsat un gol imens în sufletul îndrăgitei interprete de muzică populară. Cu toate acestea, Marcela Fota simte că, de acolo de unde este, soțul ei o îndrumă și o protejează. Această legătură specială îi dă soției îndurerate puterea să meargă mai departe.

„L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți”, precizează Marcela Fota.

Totodată, rănile pricinuite de pierderea soțului nu sunt vindecate de timp. Marcela Fota își iubește soțul la fel de mult, ca atunci când acesta trăia. Cu toate acestea, este conștientă cu viața merge mai departe.

Marcela Fota are un real sprijin în fiul ei

După cum mai spune artista populară, fiul său, David, este cel mai mare ajutor al, dar și cel care o motivează să meargă mai departe. Din punctul ei de vedere, chiar și după moarte, Minel le este alături și formează o echipă puternică.

„Îmi dau seama că altă opțiune în afara faptului de a privi înainte nu există, iar eu îl am pe David care merită toate zâmbetele și toate lucrurile frumoase din această lume. Pentru soțul meu asta este cel mai important, ca eu și copilul nostru să fim bine, pentru că el ne ajută să fim bine”, a mai spus Marcela Fota. Deși medicii nu i-au mai putut salva soțul, Marcela mărturisește că a sperat până în ultima clipă.

„Ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude”, își amintește artista populară.

În altă ordine de idei, revenind la întrebarea ce pare să nu aibă răspuns pe celebrul motor de căutare, și anume câți ani are Marcela Fota, artista a împlinit 44 de ani în această vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *