Prima pagină » Cancan » Câți ani are Lidia Buble? Artista s-a reinventat după despărțirea de Răzvan Simion

Câți ani are Lidia Buble? Artista s-a reinventat după despărțirea de Răzvan Simion

06 iul. 2022, 12:30,
în Cancan

Mulți urmăritori s-au întrebat câți ani are Lidia Buble. Aceasta a început să cânte de la o vârstă fragedă în corul bisericii. Talentul artistei a fost descoperit de către Adrian Sînă. Cei doi au lansat melodia „Noi simțim la fel”, ce a câștigat cu rapiditate simpatia publicului. 

Cântăreața a fost într-o relație cu Răzvan Simion, însă în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. După ce s-au despărțit, Lidia Buble s-a  reinventat, schimbându-și look-ul și renunțând la inhibiții. Printre vedetele ce au renunțat la ipostazele „cuminți”se numără și Florentina Raiciu. Aceasta a pozat de cinci ori în Playboy.

Câți ani are Lidia Buble?

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta provine dintr-o familie numeroasă, având 10 frați și surori. Artista este din Deva și este în vârstă de 29 ani. Cu toate că a fost pasionată de muzică de mică, și-a început cariera abia la 20 ani, în București. În copilărie, vedeta a cântat în corul bisericii. Lidia Buble a fost descoperită de către Adrian Sînă. Cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă de a artistei. Aceasta dorea să devină cântăreața și a mers la casa de producție a bărbatului. Soțul Ancăi Serea a întrebat-o pe vedetă în glumă dacă știe să cânte și i-a spus că a cântat doar în corul bisericii. Ulterior, i-a spus să încerce să interpreteze melodia Andrei, „Dragostea e tot ce rămâne” și a rămas impresionant după ce a auzit-o. Prietena artistei s-a simțit trădată deoarece Adrian Sînă a dorit să înregistreze piesa „Noi simțim la fel”, păstrând-o doar pe Lidia Buble. 

„Am cântat piesa Andrei, «dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiţă, tu chiar ştii să cânţi!». Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simţim la fel». Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi. Prietena mea s-a supărat foarte tare. S-a simţit trădată.”, a declarat Lidia Buble.

Aceasta a câștigat cu rapiditate simpatia publicului. Printre cele mai celebre melodii ale artistei se numără: „Le-am spus și fetelor”, „Secrete”, „Inima nu știe”, „Mi-e bine” și „Draga mea”. Cântăreața își cunoaște valoarea, iar prețurile pe care le percepe la evenimente nu sunt pentru toate buzunarele. Tariful pe care îl percepe pentru o oră de cântat nu este deloc mic, suma fiind de 2.600 euro. Totodată, pentru patru ore, Lidia Buble poate cere chiar și 10.000 euro. 

Cântăreața a făcut o schimbare radicală 

În 2015, artista a început o relație amoroasă cu Răzvan Simion. Cei doi nu au recunoscut din prima că sunt împreună. Din păcate, câțiva ani mai târziu au decis să meargă pe drumuri separate. După despărțirea de prezentator, Lidia Buble s-a reinventat. Aceasta s-a vopsit și a trecut de la blond, la un șaten ciocolatiu ce îi pune în evidență ochii și trăsăturile feței. Cântăreața pare mai fericită ca niciodată și a renunțat la inhibiții. 

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost de curând într-o  vacanță în Grecia unde a fost surprinsă în costum de baie. Artista și-a lăsat la vedere formele voluptoase, iar imaginile de pe contul său de Instagram au primit foarte multe aprecieri din partea urmăritorilor. Mai mult de atât, se pare că vedeta are și un nou iubit, afacerist. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu merg rău nici pentru Răzvan Simion. Bărbatul este într-o relație cu arhitectul Daliana Răducan. Prezentatorul le-a prezentat-o pe actuala sa parteneră chiar și celor doi copii. Se pare că despărțirea le-a priit celor doi. 

Câți ani are Lidia Buble, a fost întrebarea ce a stat pe buzele multor internauți. Artista în vârstă de 29 ani este mai fericită ca niciodată. Aceasta a fost în vacanță, unde a pozat în ipostaze cât mai provocatoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *