Prima pagină » Cancan » Câți ani are Jador? Detaliile pe care trebuie să le știi despre îndrăgitul cântăreț

Câți ani are Jador? Detaliile pe care trebuie să le știi despre îndrăgitul cântăreț

18 aug. 2024, 13:00,
în Cancan

Toată lumea îl cunoaște, însă mai puțini știu câți ani are Jador. Celebrul artist adună mii de aprecieri și vizualizări la melodiile lansate, reprezentând un fenomen în rândul tinerilor.

Remus Ionuț Dumitrache este un interpret de muzică de petrecere ce a ajuns în atenția publicului odată cu apariția la emisiunea „Puterea dragostei”. Acesta a ajuns să fie iubit nu numai pentru talentul său, dar și pentru personalitatea sa fermecătoare. Află câți ani are Jador în prezent.

Câți ani are Jador

Jador s-a născut pe 25 martie 1995, în Bacău, provenind dintr-o familie modestă, penticostală, care se ocupă cu gestionarea unei pescării în orașul natal. Acesta a urmat cursurile grupului școlar „G. J. Caniciov” Parincea și a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, în 2017. Ba mai mult, acesta a obținut și o diplomă de master în Studii Economice.

Totuși, pasiunea pentru muzică a primat, ajungând să-și facă o carieră din asta. Lumina reflectoarelor l-a atras întotdeauna, participând la emisiuni TV și având chiar propria lui emisiune numită „Jador Adevărat” care a debutat pe 31 august 2020.

Tânărul în vârstă de 29 de ani și-a început cariera prin a cânta la evenimente și concerte. Neuitând de unde a plecat, a încercat mereu să-și ajute familia și pe cei dragi.

”Am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa. Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea”, a afirmat celebrul artist.

Succesul i s-a materializat prin achiziționarea, în 2021, a unui penthouse în valoare de 300.000 de euro.

Suma fabuloasă pe care o cere artistul pentru o cântare

Pentru o singură cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă acești bani îi împarte cu formația lui. Astfel, într-o lună, artistul ar putea să câștige în jur de 50.000 de euro, doar din evenimentele la care participă.

Viața acestuia nu a fost însă roz. În trecut, părinții artistului s-au îmbolnăvit de cancer. Tratamentele erau foarte scumpe, iar banii puțini, însă credința a fost cea care l-a făcut să meargă mai departe.

„Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici”, declara Jador.

Îndrăgitul artist continuă să aibă grijă de familia lui. Pasiunea pentru muzică se regăsește și la sora lui, Camelia Dumitrache. Chiar dacă aceasta nu a atins succesul lui, continuă să-și perfecționeze abilitățile muzicale cântând la petreceri și evenimente.

Pentru câți ani are Jador, este un tânăr care a trecut prin multe greutăți și a reușit să treacă de ele datorită credinței. În prezent se bucură de succes și de susținerea a milioane de oameni ce îi ascultă muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`