Prima pagină » Cancan » Câți ani are Iuliana Beregoi, celebra artistă care a cucerit inimile tinerilor

Câți ani are Iuliana Beregoi, celebra artistă care a cucerit inimile tinerilor

23 aug. 2024, 10:51,
în Cancan

Câți ani are Iuliana Beregoi este întrebare pe care și-o pun o mulțime de persoane, având în vedere succesul său răsunător. Tânăra este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului.

Artista și-a urmat pasiunea pentru muzică, susținută de părinții săi, de mică. Totodată, și-a creat o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele sociale. Astfel, mulți se întreabă câți ani are Iuliana Beregoi și cum a ajuns la acest succes imens.

Câți ani are Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi s-a născut pe data de 13 iulie 2004, în Orhei, Republica Moldova. Pasionată de muzică din copilărie, aceasta a decis să-ți urmeze visul participând la diverse concursuri și evenimente. Muncind din greu de la o vârstă fragedă, a reușit să se facă auzită și cunoscută. Aceasta a fost puternic susținută și de către părinții ei care au încurajat-o să urce pe scenă.

Deși are un succes remarcabil și o comunitate bine închegată pe rețele de socializare și Youtube, tânăra de 20 de ani a ales să urmeze și o facultate. După ce a absolvit Liceul Teoretic Alecu Russo din Orhei, aceasta a declarat că și-ar dori să-și continue studiile tot la ea în țară.

„M-am pregătit intens și mă bucur că am terminat totul cu bine. Eram foarte emoționată și când am aflat notele am fost super mulțumită. O să dau la o facultate în Moldova probabil. Nu știu dacă o să merg la frecvență redusă sau normal, dar încă mă gândesc. Nu cred că o să fie ceva legat de muzică, probabil de business”, a afirmat artista.

Deține un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro

La doar vârsta de 20 de ani, Iuliana Beregoi se bucură din plin de succes în carieră și celebritate, ducând o viață de lux. Aceasta a strâns o avere uluitoare și se răsfață cu cadouri scumpe. Și-a impresionat fanii prin achiziționarea unui bolid de lux, model unic în Europa, pentru care a plătit 100.000 de euro.

„Mașina mi-am cumpărat-o singură, cadou pentru mine, am muncit foarte mult pentru ea și mă bucur enorm de mult că, în sfârșit, e aici pentru mine. Este un Porsche Macan, exact ce mi-am dorit. (…) Nu uitați să credeți în visurile voastre și să munciți pentru ele. Vă iubesc!”, a scris aceasta în momentul în care și-a afișat noua achiziție.

Iuliana Beregoi are un număr impresionant de admiratori în mediul online, fiind urmărită de peste 1,5 milioane de persoane. Aceasta a dat lovitura în muzică, reușind să câștige lunar sume impresionante de bani.

,,Visurile devin realitate dacă muncim, dacă ne înconjurăm de oamenii potriviți și dacă ne urmăm inima. Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți”, a mai declarat artista.

Astfel, la vârsta de 20 de ani, câți ani are Iuliana Beregoi, tânăra a reușit să aibă o carieră de succes și să trăiască un viață de vis, inspirând tineri din jurul ei să-și urmeze pasiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024