Prima pagină » Cancan » Câți ani are de fapt Adriana Trandafir, actrița ajunsă la vârsta maturității depline. Ce probleme a avut artista în Turcia

Câți ani are de fapt Adriana Trandafir, actrița ajunsă la vârsta maturității depline. Ce probleme a avut artista în Turcia

22 oct. 2021, 14:20,
BZI.ro, în Cancan

Foarte multă se întreabă câți ani are Adriana Trandafir, o actriță aflată la vârsta maturității depline, care a participat anul acesta la Asia Express alături de fiica ei. În tinerețe, artista a avut mult de suferit după ce primul ei soț a cerut divorțul și a obținut custodia băiatului pe care îl aveau. În prezent, Adriana Trandafir are un mariaj fericit alături de Bogdan, cu care are o fiică de 21 de ani.

Adriana Trandafir este o cunoscută actriță de teatru și film care a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1979. Având în spate o bogată carieră filmografică, artista joacă în prezent pe scena teatrului Odeon din București. Tinerețea ei a fost marcată de drama pierderii custodiei băiatului său, în urma divorțului. Din fericire, ea și-a refăcut viața și acum are un mariaj fericit alături de Bogdan. Aceștia au o relație sănătoasă și benefică, în care se susțin și se ajută reciproc.

Câți ani are Adriana Trandafir, artista care nu-și arată vârsta

În pofida faptului că are o vârstă înaintată, Adriana Trandafir pare mult mai tânără decât este în realitate. Așa că nu e de mirare că foarte multă lume se întreabă câți ani are actrița. Ei bine, cum Adriana Trandafir s-a născut la 26 aprilie 1956, artista a ajuns la frumoasa vârstă de 65 de ani. Iar anul acesta a fost unul plin pentru ea, ținând cont și de participarea la reality-show-ul de la Antena 1.

Și dacă în prezent ea are o viață fericită, trecutul i-a fost marcat de un mariaj care nu a mers. Din prima căsnicie a rezultat un băiat, Ștefan, a cărui custodie a pierdut-o la divorț. Cel mai dureros pentru actriță a fost faptul că s-a simțit trădată de tatăl ei, care la proces a depus mărturie în favoarea soțului ei. Însă a reușit să treacă peste aceasta și și-a refăcut viața mai apoi. Din cea de-a doua căsătorie a rezultat o fiică, Maria Speranța, în vârstă de 21 de ani.

Adriana Trandafir, la Asia Express împreună cu fiica ei

Chiar dacă până acum câteva echipe au părăsit competiția, Adriana Trandafir și Maria Speranța continuă lupta. Adriana și fiica ei sunt conștiente că în acest reality-show își vor testa limitele, dar între ele se vor crea și alte noi legături.

Este cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite”, a precizat Maria Speranța.

Recent ele au avut parte de un moment dificil în timp ce își căutau un loc de dormit. Unul dintre oamenii pe care cele două i-au întrebat dacă le poate ajuta nu a înțeles exact care era situația și a sunat la poliție. Astfel, Maria Speranța a fost pusă în situația de a vorbi cu un polițist la telefon, pe care a trebuit să-l convingă că nu s-a pierdut de mama ei, ci că se află într-o competiție. În altă ordine de idei, ținând cont de cați ani are Adriana Trandafir, vârsta nu pare un impediment în a-și continua aventura la Asia Express alături de fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *