Prima pagină » Cultural » Câți ani are Cuza de la Noaptea Târziu. Care este cel mai mare regret din viața artistului

Câți ani are Cuza de la Noaptea Târziu. Care este cel mai mare regret din viața artistului

08 nov. 2022, 09:34,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle câți ani are Cuza de la Noaptea Târziu. Artistul are un succes impresionant și face furori pe rețelele de socializare alături de colegii săi de trupă. Dincolo de succesul pe plan profesional, Cuza este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta ascunde o mare suferință încă de pe vremea când era la liceu și nu își poate ierta comportamentul pe care l-a avut față de mama sa. Iată care este cel mai mare regret din viața artistului.

Câți ani are Cuza de la Noaptea Târziu

Îndrăgitul artist Cuza se bucură de un succes uluitor în carieră la vârsta de 31 de ani. Acesta a înființat în anul 2014 proiectul numit Noaptea Târziu, alături de colegii săi. Astfel, artistul a ajuns imediat în atenția publicului, iar de atunci este apreciat și urmărit de internauți. Mai mult, Iulian Adrian Cuza este unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri de la noi din țară.

Puțini sunt cei care știu că faimosul Cuza de la Noaptea Târziu a urmat cursurile Facultății de Medicină din Timișoara, dar ulterior și-a dat seama că nu își dorește o carieră în domeniul medical. Cuza, Emi și Cucu și-au încercat norocul în mediul online cu momente de parodie și au dat lovitura.

În prezent, artistul se bucură de succes pe rețelele de socializare și este implicat în numeroase proiecte de televiziune. Cuza face furori de fiecare dată când apare la tv cu energia sa debordantă și glumele savuroase. De celebritate se bucură din plin și Bubu Cernea. Acesta s-a căsătorit de curând și radiază de fericire alături de frumoasa lui soție.

Și celebrul actor Dima Trofim se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa. Artistul a devenit recent tată și se bucură din plin de viața de familie.

Ce spune artistul despre relația cu mama sa

Cuza este extrem de discret când vine vorba de viața sa privată. Dincolo de succesul în carieră, artistul vorbește de puține ori despre părinții săi, dorind să își țină familia departe de ochii curioșilor. Acesta are o relație foarte bună cu părinții săi și se mândrește cu ei. Cu toate acestea, Cuza de la Noaptea Târziu are un mare regret. Acesta nu își poate ierta nici acum comportamentul pe care l-a avut față de mama sa în perioada liceului.

,,De un lucru îmi pare rău și o să îl regret tot timpul. Este momentul când mama, la absolvirea liceului a venit cu un aparat foto vechi și toți colegii mei aveau părinți cu aparate foto de noua generație, sau cel puțin bune. Mama de fiecare dată când făcea poze, ieșea fum din el, pentru că era aproape stricat. Atât ne-am permis noi atunci. Problema a fost că m-am dus la mama și i-am zis că o rog frumos să plece, că mă face de râs.

Și acesta este un mare regret, acesta cred că este cel mai mare regret din viața mea, pentru că am furat un moment de bucurie al părintelui când copilul lui termină liceul, doar pentru o porcărie de aparat foto care scotea fum. Mama nu mi-a zic niciodată nimic și am discutat cu ea și mi-am cerut scuze și am dezbătut subiectul pe toate părțile. La un moment dat, am realizat că mama uitase de el.”, a declarat acesta.

La vârsta de 31 de ani, Cuza de la Noaptea Târziu are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton. Artistul face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`