Prima pagină » Stiri si curiozitati » Câți ani are Bibi, artista minune din România

Câți ani are Bibi, artista minune din România

09 mart. 2021, 14:10,
în Stiri si curiozitati

Tot mai mulți tineri să întreabă câți ani are Bibi, artista minune din România care își pune vocea pe producțiile Disney. Bianca Mihaela Lixandru, pe numele complet, s-a născut pe 10 mai 2002, în București. Ajunsă acum la 18 ani tânăra se bucură de un succes enorm în mediul online. Faima a venit odată cu lansarea melodiei “Ciocolata” la casa de discuri Roton.

La fel ca și veniturile Andrei Gogan, Bianca a ajuns să câștige foarte bine din Youtube și contractele de colaborare pe care le are.

Câți ani are Bibi de când a intrat în branșă

Bibi și-a făcut debutul la televiziunea națională în anul 2008, în cadrul emisiunii „H…ora prichindeilor” produsă de Titus Muntean. Producția a fost difuzată pe TVR2 și a fost moderată de tânăra vedetă. Bianca și-a urmat parcursul în televiziune ca moderator pentru TVR Moldova unde a prezentat emisiunea pentru copii “Basmele copiilor”. Începând cu anul 2009 și până în 2011 a fost gazda emisiunii „Ghiozdanul cu suprize”.

Tânăra artistă a fost remarcata de către compozitorul Marius Teicu și propulsată pe scena muzicala. În anul 2014 a semnat un cotract cu casa de discuri Tommo Production și a lansat primul său single „Radio Song” în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”.

În anul 2015, Bibi a continuat să lanseze mai multe melodii printre care „My Life” și „Coji de Portocale”, produs în colaborare cu Pink Elephant. Vara anului 2016 a venit cu o mare surpriză pentru Bianca Mihaela odată cu lansarea celei mai de succes piese din cariera sa și anume “Ciocolata”.

Single-ul a urcat pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii din România. În patru ani de zile piesa a reușit să adune peste 52 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube al casei de discuri Roton. Presa din România a comparat-o pe micuta Bibi cu Nicole Cherry, o alta artistă de succes în rândul tinerilor.

Începând cu anul 2017 a început să cocheteze cu vlogging-ul. Pe canalul ei a reușit să adune un număr de 850 de mii de abonați, iar cel mai vizualizat clip este “Dansez cu inima ta” cu 7.2 milioane de persoane.

Începând cu anul 2019, Bianca a început să interpreteze rolul “Ritei” din serialul “Profu”, alături de Andi Vasluianu.

Bibi este într-o relație cu vlogger-ul Antonio Pican

Bibi se află într-o relație cu artistul și vlogger-ul Antonio Pican care a împlinit anul trecut 18 ani.

„Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosa mea iubită care totodată este și o mare artistă, Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu„, a povestit Antonio Pican.

La câți ani are Bibi, putem spune fară dar și poate că este o adevărată celebritate a generației Z, alături de cunoscuții vloggeri Selly, care a fost la un pas de moarte, Tequila sau Andra Gogan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *