Prima pagină » Cancan » Câți ani are Angela Rusu, care a devenit bunică dar și mămică în vară. Artista are trei fiice

Câți ani are Angela Rusu, care a devenit bunică dar și mămică în vară. Artista are trei fiice

29 nov. 2021, 11:16,
în Cancan

Mulți se întreabă câți ani are Angela Rusu. Artista în vârstă de 47 de ani este căsătorită cu Marius Moldovan, iar anul acesta, a devenit mamă pentru a treia oară. Bucuria din familie a fost dublă deoarece fiica sa cea mare i-a dăruit o nepoțică, Alice. Larisa, fiica artistei, a născut cu câteva săptămâni înainte de mama sa. Imediat după nașterea nepoatei sale, Angela Rusu a postat o poză cu micuța pe rețelele sociale.

Din căsniciile anterioare, interpreta are doi copii, Larisa și Rebeca. Larisa, fiica sa cea mare, locuiește în Sibiu alături de familie și este de profesie psiholog. În trecut, aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie din Cluj.În vara acestui an, Angela Rusu a deveni bunică. Atunci, fiica sa cea mare a născut o fetiță sănătoasă. Atât Larisa, cât și sora sa, Rebeca, au o părere foarte bună despre Marius Moldovan.

Câți ani are de fapt Angela Rusu

Angela Rusu a debutat în lumea muzicii în 2000. În perioada 2001-2003, artista a făcut parte din ansambul folcloric Dor Transilvan, din Bistrița. Din căsniciile anterioare, interpreta are doi copii, Larisa și Rebeca. Larisa, fiica sa cea mare locuiește în Sibiu alături de familie și este de profesie psiholog. Cealaltă fiică a sa, Rebeca, este pasionată de beauty și este make up artist. În ianuarie 2021, Angela Rusu a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară, artista împlinind anul acesta 47 de ani. La momentul anuțului, era însărcinată în 4 luni și jumătate.

Venirea pe lume a copilului a fost o adevărată bucurie pentru ea și actualul său soț, Marius Moldovan. Angela Rusu și soțul său s-au cunoscut în 2001, dar relația a început abia în 2010. Mai târziu, ea a dezvăluit că a făcut primul pas în relație, dar a fost refuzată de mai multe ori. Din fericire, după mai multe întâlniri, el a realizat că ea este femeia potrivită pentru el. Înainte de a-l cunoaște pe Marius Moldovan, Angela Rusu a mai fost căsătorită de 3 ori. Nunta celor doi a avut loc peste hotare, în Las Vegas, când erau de 6 ani împreună. Ulterior, artista a mărturisit că nu credea că se va mai mărita vreodata, deoarece căsniciile eșuate i-au lăsat un gust amar. Cu toate acestea, Marius Moldovan este plăcut și de fiicele Angelei, care simt că tatăl lor vitreg le iubește și le respectă pe ele și pe mama lor.

Fiica cea mare i-a dăruit o nepoțică

În vara acestui an, Angela Rusu a deveni bunică. Atunci, fiica sa cea mare a născut o fetiță sănătoasă. Micuța se numește Alice, iar bunica sa a postat poze cu ea pe rețelele de socializare. Pe atunci, și cântăreața de muzică populară este însărcinată. Bucuria din familie este cu atât mai mare, cu cât Angela Rusu și fiica sa au născut la câteva săptămâni. Pentru a rămâne însărcinată, interpreta de muzică populară a apelat la o clinică de fertilizare. Pentru toate eforturile, Angela Rusu i-a mulțumit acestuia pe canalul de YouTube. Larisa, fiica cea mare, a absolvit Facultatea de Psihologie, la Cluj.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ…👼🏻🎀 Te iubim mult de tot, ALICE 💎💖„, a scris Angela Rusu pe contul de Instagram.

Prin urmare, indiferent de câți ani are, Angela Rusu are parte de împliniri pe plan personal, dar și profesional.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024