Prima pagină » Cancan » Câți ani are Andreea Esca? Fiica sa nu dorește să lucreze în televiziune

Câți ani are Andreea Esca? Fiica sa nu dorește să lucreze în televiziune

31 aug. 2022, 13:00,
în Cancan

Mulți internauți s-au întrebat câți ani are Andreea Esca și cum și-a început cariera în televiziune. Aceasta a pornit cu zero experiență dar a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. Prezentatoarea a făcut un stagiu ce i-a adus postul pe care îl are acum la Pro TV.

La fel ca și mama sa, Alexia Eram nu s-a bazat pe numele său pentru a putea crește din punct de vedere financiar. Fiica sa s-a implicat în social media și YouTube pentru că este ceea ce o pasionează. Mai mult de atât, iubita lui Mario Fresh are studii și în fahion.

Câți ani are Andreea Esca?

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. Aceasta și-a început cariera în domeniu când a făcut un stagiu la CNN. Acolo, vedeta a făcut cunoștință cu prompterul și întreaga tehnologie pentru realizarea știrilor. Ulterior, s-a întors în România și a început să colaboreze cu cei de la Pro TV ca editor-prezentator știri. Andreea Esca a rămas de atunci la pupitrul Știrilor Pro TV și a rămas celebră pentru replica „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută”. Vedeta în vârstă de 50 ani, este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri autohtone. Înainte de a începe stagiul de practică la CNN, aceasta a lucrat la SOTI, tot ca prezentatoare. La momentul respectiv, nu avea deloc experiență în domeniu. Pe lângă aparițiile de pe micile ecrane, Andreea Esca realizează și o emisiune la Europa FM și conduce o revistă de lifestyle feminin. 

„Pot să spun cu siguranţă că poţi să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Și aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutaţi până găsiţi acel loc în care vă simţiţi atât de bine, încât aţi face absolut orice pentru el. Eu nu am văzut pe nimeni care să aibă succes într-un job pe care îl face plăcându-i aşa şi aşa. Cred că trebuie să îţi placă foarte tare!”, a declarat Andreea Esca.

Pe lângă aparițiile sale de la Știrile Pro TV, aceasta s-a implicat și în numeroase campanii de binefacere, fiind ambasador al fundației „Renașterea”. Vedeta a obținut multiple premii de-a lungul carierei sale, precum „Cel mai iubit om de televiziune”, „Femeia anului 2003”, „Premiul pentru cel mai bun prezentator de știri”, „Premiul CNA” și „Premiul de excelență al TV Mania”.

Fiica prezentatoarei nu este pasionată de televiziune

Andreea Esca are doi copii împreună cu Alexandre Eram, Alexia și Aris. De curând, prezentatoare și-a spus părerea cu privire la cariera fiicei sale de 22 ani. Aceasta este creator de conținut, iar până la momentul actual nu și-a arătat pasiunea pentru televiziune. Iubita lui Mario Fresh are un succes uriaș pe rețelele de socializare, unde are multiple contracte. Alexia Eram se poate întreține singură, iar mama sa este foarte mândră de ea. 

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent.”, a declarat prezentatoarea. 

Pe lângă contractele din social media, Alexia Eram crează conținut și pe YouTube și lucrează la revista mamei sale. Tânăra are o rubrică de shopping, iar anterior a avut și o emisiune de fashion. În 2019, compania sa a avut o cifră de afaceri de 900.000 de lei.

„Câți ani are Andreea Esca” este o întrebare ce a stat pe buzele multor persoane. Aceasta a ajuns la vârsta de 50 ani și este împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. O altă jurnalistă de succes este și Andreea Sava ce își ține vârsta ascunsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *