Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți ani are Andra: Prin ce schimbări a trecut vedeta

Câți ani are Andra: Prin ce schimbări a trecut vedeta

24 nov. 2021, 15:43,
în Cancan ultimă oră

Toți o cunosc pe Andra, dar puțini știu câți ani are cântăreața și cum reușește să arate atât de bine. Andra Măruță este una dintre cele mai populare, îndrăgite și iubite artiste din show-biz-ul românesc. Cântăreața a demonstrat ani la rând că are un talent desăvârșit, reușind performanța de a interpreta orice gen muzical.

Andra s-a născut pe 23 august 1986, la Câmpia Turzii. Anul acesta, frumoasa artistă și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, în Italia. Aflați în vacanță, soții Măruță au preferat un cadru relaxant pentru a sărbători ziua de naștere a interpretei. Familia Măruță a optat pentru zona Capri, unde alături de copiii Eva și David au avut parte de o zi perfectă.

andra alaturi de catalin maruta si copii lor eva si david

Familia Măruță a sărbătorit aniversarea Andrei in Italia

Câți ani are Andra: De cât timp este mamă și soție

Andra este o persoană cunoscută de multă lume, însă puțini știu de câți ani aceasta este căsătorită. La vârsta de 35 de ani, artista arată minunat. Cui i se datorează aspectul fresh al vedetei, operațiilor plastice sau liniștei din familie?

Andra este căsătorită de 13 ani, devenind mamă acum 10 ani. Cântăreața a spus că nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală pentru a-și menține imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Soția lui Cătălin Măruță susține că nu a avut această nevoie, simțindu-se foarte bine în pielea ei.

Vedeta a spus că nu exclude pe viitor această variantă, iar dacă va fi nevoie să-și mențină imaginea pentru fanii săi va apela la un chirurg estetician. Cântăreața mărturisește că a reușit să se păstreze cu ajutorul cremelor, invocând și genele moștenite. De asemenea, ea se simte foarte iubită și apreciată de către soțul său Cătălin Măruță și de copii.

andra in timp ce zambeste si il prveste pe catalin maruta

Vedeta s-a căsătorit cu prezentatorul TV Cătălin Măruță pe 23 august 2008

„Deocamdată nu am nicio operație, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea și este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă”, a spus cântăreața.

andra la inceput de cariera cu un look diferit

Vedeta și-a început cariera la 14 ani

Cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani: Prin ce schimbări a trecut de-a lungul timpului

La începutul carierei sale, Andra era la fel de frumoasă, fină și rafinată cum este astăzi. Chiar dacă acum 20 de ani nu existau tehnici de înfrumusețare, cântăreața fascina cu aparițiile sale.

La 35 de ani, Andra a devenit una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din România. Vedeta și-a început cariera la 14 ani și puțini dintre fanii artistei își aduc aminte cum arăta cântăreața la început de drum.

În primul său videoclip „În noapte mă trezesc”, Andra era la fel ca și astăzi, machiată discret cu același zâmbet inconfundabil. Pe plan profesional, Andra are o carieră de succes. De asemenea, cântăreața are și o familie minunată cu care se mândrește. Vedeta s-a căsătorit cu prezentatorul TV Cătălin Măruță pe 23 august 2008. Chiar de ziua interpretei, cei doi și-au jurat la Târgu Jiu, dragoste veșnică.

andra la inceputul carierei sale

Primul videoclip al Andrei se numea „În noapte mă trezesc”

Mulți nu știu câți ani are Andra, însă la fel de mulți o apreciază pentru talentul și vocea sa. Aceasta nu a trecut prin multe schimbări de la începutul carierei până în prezent, rămânând la fel de feminină, suavă și talentată ca acum 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`