Prima pagină » Cancan » Câți ani are Andra Măruță? Diferența uimitoare de vârstă între ea și soțul ei

Câți ani are Andra Măruță? Diferența uimitoare de vârstă între ea și soțul ei

14 aug. 2024, 10:56,
în Cancan

Câți ani are Andra Măruță? Cunoscuta cântăreață și vedetă de televiziune a câștigat inimile românilor de ani de zile atât prin vocea ei impresionantă, cât și prin prezența fermecătoare.

Alexandra Irina Măruță, pe numele său real, s-a remarcat cu piese ce au devenit populare, datorită stilului său versatil. Căsătorită din 2008 cu Cătălin Măruță, aceștia au o diferență de vârstă uluitoare. Iată câți ani are Andra Măruță în prezent.

Câți ani are Andra Măruță?

Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. Aceasta provine dintr-o familie muzicală, mărturisind că încă de mică a fost înconjurată de muzică. Pe lângă ea, inclusiv părinții și cei trei frați ai ei cântă.

Artista în vârstă de 37 de ani a urmat cursurile Universității „Spiru Haret”, secția Psihologie muzicală. scos, de-a lungul anilor, 12 albume muzicale, iar în urma vânzărilor spectaculoase, a obținut Discul de Platină și Discul de Diamant.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Dragostea rămâne” (2007), „Colț de suflet” feat. Adi Cristescu (2009), „Something New” (2011), „Telephone” (2011), „K la Meteo” feat. What’s Up (2012), „Inevitabil va fi bine” (2013).

În ceea ce privește cariera TV, prima emisiune pe care Andra a prezentat-o a fost concursul de karaoke O-la-la’, de la ProTV, urmând a fi, din 2011, jurat al emisiunii „Românii au talent”. În anul 2018, Andra a apărut ca jurat și la „Vocea României’, de la Pro TV. Din păcate pentru fanii ei, aceasta nu a mai apărut sezonul următor, fiind înlocuită de Horia Brenciu.

Diferența de vârstă între ea și Cătălin Măruță

Cei doi au o căsnicie demnă de luat exemplu de nu mai puțin de 16 ani. Cei doi s-au cunoscut când Cătălin Măruță era prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2, iar Andra venise ca invitată, fiind una dintre primele apariții ale sale televizate.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toata viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alţi ochi”, declară artista.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, când Andra avea doar 21 de ani, iar Cătălin Măruță avea 30 de ani, fiind o diferență de 9 ani între ei. Căsnicia a rezultat și în cei doi copii, David și Eva, doi copii frumoși și carismatici, alături de care nu ratează nicio ocazie să se afișeze.

Andra a mărturisit că, la începutul relației, aceasta a oferit mai mult, soțul său fiind o fire mai introvertită.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi. Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a mai afirmat cântăreața.

Diferența dintre câți ani are Andra Măruță și vârsta soțului său nu a reprezentat niciodată un impediment pentru cei doi, iubindu-se și acum la fel de mult ca la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *