Prima pagină » Local » Câteva partide de sex fierbinte i-au adus o condamnare unui ieșean! Culmea, a făcut și un copil cu partenera sa! La audieri, Romeo a recunoscut totul! (Exclusiv)
Câteva partide de sex fierbinte i-au adus o condamnare unui ieșean! Culmea, a făcut și un copil cu partenera sa! La audieri, Romeo a recunoscut totul! (Exclusiv)

Câteva partide de sex fierbinte i-au adus o condamnare unui ieșean! Culmea, a făcut și un copil cu partenera sa! La audieri, Romeo a recunoscut totul! (Exclusiv)

04 nov. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un tânăr din județul Iași a fost pedepsit de judecători după câteva partide de sex fierbinte. În ciuda faptului că Romeo George Mihai a făcut un copil cu partenera sa, acesta a fost condamnat de magistrați. La audieri, tânărul a recunoscut comiterea unei infracțiuni

Un ieșean în vârstă de 24 de ani a fost pedepsit de judecători. Asta, după ce tânărul a avut parte de câteva partide de sex fierbinte! Culmea, acesta a făcut și un copil cu partenera lui, dar, la audieri, a recunoscut faptul că a comis o infracțiune.
Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe Romeo George Mihai la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

„Instanța ia act că partea vătămată nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Romeo George Mihai, trimis în fața instanței de către procurori

Procesul lui Romeo George Mihai a început pe data de 7 septembrie 2020. Mai exact, procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu tânărul ieșean. Așadar, pe 4 septembrie 2020, între procuror și tânăr a fost încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, privind comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată.

„Inculpatul a întreținut în mod repetat mai multe acte sexuale consensuale cu numita P.A.C., înainte ca aceasta să împlinească vârsta de 15 ani, în urma cărora aceasta a dat naștere unui copil pe data de 1 iulie 2016. Inculpatul Romeo George Mihai a recunoscut săvârșirea faptei. De altfel, acesta a declarat că dorește să încheie acord ca urmare a recunoașterii vinovăției”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Ce pedeapsă au decis magistrații, prin acordul de recunoaștere a vinovăției

În urmă cu mai bine de un an, la urechile anchetatorilor a ajuns informația că Romeo George Mihai a avut câteva partide de sex fierbinte cu o minoră. După întreținerea relațiilor intime, minora a dat naștere unui copil. Ulterior, oamenii legii l-au luat la întrebări pe ieșean.

În fața procurorilor, tânărul a recunoscut faptul că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Atunci, ieșeanul le-a solicitat anchetatorilor să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției cu el. Asta, pentru ca el să beneficieze de dispozițiile legale privind diminuarea cuantumului pedepsei. Mai apoi, dosarul a fost trimis la Judecătoria Pașcani. Magistrații au admis recent acest acord și l-au condamnat pe Romeo George Mihai la 1 an de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei.

„Având în vedere că, în interesul urmăririi penale, este necesară încheierea unui acord, ca urmare a recunoașterii vinovăției de către inculpat, fiind acceptată încadrarea juridică, procurorul ierarhic superior a avizat încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției, stabilindu-se o pedeapsă de 1 an de închisoare și, ca modalitate de executare a pedepsei, amânarea aplicării, cu un termen de supraveghere de 2 ani. S-a avut în vedere lipsa antecedentelor penale, poziția inculpatului de recunoaștere a faptei, împrejurarea că acesta a recunoscut copilul, se îngrijește de acesta, conviețuiește în continuare cu persoana vătămată, cu care intenționează să se căsătorească”, au concluzionat magistrații ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *