Prima pagină » Cancan » Câte tatuaje are Adelina Pestrițu? Ce spune frumoasa brunetă despre semnificația acestora 

Câte tatuaje are Adelina Pestrițu? Ce spune frumoasa brunetă despre semnificația acestora 

02 nov. 2021, 10:04,
în Cancan

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, iar multă lume se întreabă câte tatuaje are Adelina Pestrițu. Admiratorii ei sunt dornici să afle ce spune frumoasa brunetă despre semnificația acestora și care sunt motivele pentru care a ales să își imprime diverse mesaje pe corpul cu forme perfecte.

Adelina Pestrițu are un număr impresionant de tatuaje

Adelina Pestrițu se face remarcată la fiecare eveniment monden prin forma fizică de invidiat și atitudinea pozitivă. Pe lângă viața profesională și succesul răsunător în mediul online, vedeta a trăit mai multe povești de dragoste tumultoase. Toate acestea i-au adus celebritatea, fiind mereu în atenția publicului.

Dincolo de aparițiile provocatoare pe Instagram și de activitatea de influencer care îi aduce sume importante de bani, Adelina Pestrițu este atentă și la propria imagine. Fosta soție a lui Liviu Vârciu face sport, are un stil de viață sănătos și are grijă să fie mereu în formă. 

Corpul fără cusur al frumoasei brunete este acoperit de tatuaje pe care vedeta și le-a făcut în cele mai importante momente din viață. Fiecare tatuaj transmite un mesaj pe care aceasta a dorit să îl imprime pe propria piele. 

Adelina Pestrițu are peste 25 de tatuaje și recunoaște că a fost judecată pentru asta de multe persoane. Vedeta își asumă propria pasiune și nu se lasă influențată de criticile celor din jur. Pe contul ei de Instagram a postat un mesaj despre tatuajele pe care le are:

„Se pare că în curând o să-mi depășesc numărul anilor cu cel al tatuajelor. Și dacă ar fi să vă răspund la întrebarea „Cum o să arăți la bătrânețe cu atâtea tatuaje?” vă pot spune că o să fiu o bunicuță cool”, a scris Adelina pe pagina sa de Instagram.

Ce spune vedeta despre semnificația tatuajelor sale 

Adelina Pestrițu a declarat în nenumărate rânduri că pasiunea pentru tatuaje a ajuns o obsesie. Cu toate acestea, bruneta continuă să își imprime pe piele mesaje cu o semnificație deosebită sau numele unor oameni importanți din viața sa. 

Vedeta tv a mărturisit în cadrul unui interviu că fiecare tatuaj are o poveste și că propriul ei corp transmite mesaje profunde deoarece majoritatea sunt citate motivaționale sau simboluri religioase. De asemenea, bruneta şi-a desenat o cruce, aripi de îngeri, o veche rugăciune, dar şi iniţialele membrilor familiei. 

„De câte ori aleg să revin în cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care să-mi transmită o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele şi le ascult de câte ori vreau să mă relaxez şi să-mi vindec mintea şi sufletul de tot felul de încărcături energetice şi nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume dată oamenilor pentru a-i ajuta să se conecteze la energia universală”, a mărturisit Adelina despre semnificaţia unuia dintre tatuajele sale.

De ce s-a tatuat frumoasa brunetă

Extrem de sinceră cu publicul, Adelina Pestritu a mărturisit și motivul pentru care a decis să își facă atâtea tatuaje:

„Așa am simțit. Sunt momente pe care mi le-am dorit scrise pe viață sub piele.”, a recunoscut aceasta.

În pofida criticilor primite de-a lungul timpului, frumoasa brunetă își asumă trecutul aventuros. Un secret care a ieșit la iveală este și cel legat de ocupația vedetei în Ibiza pe când avea 19 ani. Viața privată a acesteia a reprezentat mereu un interes pentru admiratorii ei, însă vedeta a fost mereu sinceră și a vorbit deschis despre problemele ei personale sau profesionale.

Adelina Pestrițu rămâne una dintre cele mai admirate vedete din România. Frumoasa brunetă atrage atenția nu doar prin formele perfecte, ci și prin tatuajele pe care le are, iar ceea ce a mărturisit vedeta despre semnificația acestora i-a surprins pe admiratori.  În prezent, Adelina Pestrițu este o femeie împlinită și se bucură de un real succes atât în televiziune, cât și în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024