Prima pagină » National » Câte persoane au fost prezente la nunta lui George Simion

Câte persoane au fost prezente la nunta lui George Simion

29 aug. 2022, 14:19, 2 ,
în National

George Simion a avut o nuntă la care au putut participa toți românii care și-au dorit acest lucru. Nunta nu a fost cu dar, iar românii care au dorit să lase cadouri în bani au putut să facă acest lucru. Simion a anunțat că va dona toți banii strânși.

Donațiile au fost unele generoase, iar Gigi Becali i-a dat caș în valoarea de peste 20.000 de euro, conform declarațiilor latifundiarului din Pipera.

Peste 2000 de invitați la nunta lui George Simion

Conform datelor existente, la nunta lui George Simion au participat peste 2000 de invitați. Asta in conditiile in care liderul AUR anunța că vor fi peste 10000 de persoane. Pe scena amenajata în localitatea Măciuca din judetul Vâlcea au urcat, rând pe rând, artiști populari din România. Așadar, mentionăm faptul că trupa Phoenix a cântat câteva zeci de minute, dar Teo Rose sau Furdui Iancu nu au mai ajuns la nuntă.

Pe pagina de Facebook a lui George Simion au fost postate mai multe videouri cu momentul în care aceștia s-au cununat civil și religios. Liderul AUR a explicat faptul că a participat la tradiții românești, unele dintre ele uitate.

In tot acest context, au fost si mai multe incidente semnalate de presa centrală. Așadar, la un moment dat a fost o alertă cu bombă, iar SRI a intervenit pentru a cerceta. Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. În timpul cununiei religioase, una dintre cele 10 naşe a leșinat, iar un invitat a susţinut că a fost bătut de paznici.

Ce spun cei care au fost la nunta lui George Simion

Participanții la nunta lui George Simion au transmis faptul că totul a fost frumos. Vremea a ținut cu aceștia, iar preparatele au fost foarte delicioase. De exemplu Laura Gherasim, o simplă participantă la nunta lui Simion a transmis că evenimentul a fost unul unic

„Nunta lui George Simion, un gest de curaj, de asumare, o nuntă superbă și cruciadă împotriva AUR:
Voi începe prin a vă spune că m-am simțit în tihnă. Mi-a plăcut lipsa opulenței (specifică atâtor politicieni), organizarea, oamenii, vibrația bună a locului. TOT evenimentul a fost unic.
Un moment superb din viața oricărui om, disecat mizerabil!  Este atâta lipsă de conformitate cu realitatea și mi-a ajuns cu toată propaganda disperată și vânătoarea de “mizerie” în toate comentariile din presă, încât mă întreb:  Cât este despre interesul pentru România și cât este doar luptă politică și comentarii ale unor “părerologi” și nimic după?!”, a transmis Laura Gherasim, o tânără care a participat la nunta lui George Simion. (…) explica Laura Gherasim a cărui mesaj a ajuns viral pe rețelele de socializare.

În tot acest context, în spațiul public s-a vorbit despre faptul că suma strânsă de George Simion a fost una colosală. Totuși, liderul AUR ar fi transmis că la tot evenimentul s-ar fi strâns ”doar” în jur de 100.000 de euro. Vom vedea câți bani au donat miile de invitați de la nunta lui George Simion, pe ideea că banii vor fi folosiți pentru construcția unui spital.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *