Prima pagină » Actualitate » Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!

Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!

29 aug. 2024, 08:22,
în Actualitate

Inna este o artistă cunoscută la nivel global și care își uimește fanii prin aparițiile sale pline de dezinvoltură. Recent, ea a atras din nou atenția fanilor ei, după ce s-a aflat câte kilograme are Inna. Vedeta s-a urcat pe cântar, iar numărul indicat a fost total neașteptat.

Câte kilograme are Inna

Inna își ține la curent urmăritorii cu activitățile sale pe Instagram. Pe această platformă, frumoasa brunetă postează mereu mai multe fotografii. Recent, vedeta a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, etalându-și cu mândrie silueta și fizicul de invidiat. Apoi, în ultima imagine, Inna le-a dezvăluit fanilor câteva kilograme are. Ei bine, după ce s-a urcat pe cântar, artista a dezvăluit că are 41 de kilograme.

„Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a spus Inna pe contul personal de Instagram.

Fanii au reacționat imediat. Pe lângă cuvintele de laudă, Inna a fost asaltată și de critici.

„Văzând fotografia cu cântarul, m-am simțit puțin incomod. Știu că fiecare corp este diferit, dar asta poate fi dificil pentru aceia care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală (…) Promovarea cântăririi poate accentua problemele legate de imaginea corporală și poate contribui la comportamente dăunătoare, mai ales pentru cei cu tulburări alimentare sau vulnerabili la acestea. Celebritățile au o influență enormă, iar concentrarea pe greutate în loc de bunăstarea generală poate transmite un mesaj greșit”, i-a comentat o admiratoare, mesaj care a fost susținut și de alți fani ai cântăreței, potrivit a1.ro.

O altă internaută i-a spus că nu este prea slabă și că este într-o formă fizică de invidiat.

„Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!”, i-a comentat internauta.

InnA este cea mai bogată artistă din România

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, averea estimată a artistei se situează la peste 23 de milioane de euro. Așadar nu este de mirare că Inna locuiește într-o casă luxoasă care valorează peste un milion de euro și deține bolizi.

Artista solicită între 10.000 si 15.000 de euro pentru un concert în România, iar pentru cele din Statele Unite ale Americii se vehiculează că ar cere suma fabuloasă de 40.000 de euro.

Inna a făcut o investiție considerabilă într-un apartament situat în Mamaia. Proprietatea este amplasată într-o clădire înaltă cu 15 etaje, parte a unui proiect imobiliar exclusivist, oferind o priveliște impresionantă către Marea Neagră.

La parter, rezidenții vor avea acces la o sală de fitness modernă și la un restaurant. În cadrul complexului va fi amenajat și un centru SPA dotat cu saună, piscină semiolimpică, precum și o salină, susțin dezvoltatorii proiectului.

Acum ,vedeta a atras din nou atenția fanilor ei, după ce s-a aflat câte kilograme are Inna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *