Prima pagină » Cancan » Câte intervenții estetice are Bianca Drăgușanu și pe care le regretă cel mai mult. „Sprâncenele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu”

Câte intervenții estetice are Bianca Drăgușanu și pe care le regretă cel mai mult. „Sprâncenele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu”

16 sept. 2024, 11:04,
Cezar Bulgaru în Cancan

Bianca Drăgușanu spunea că are în jur de treizeci de intervenții estetice. De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a suferit numeroase transformări fizice, trecând prin mai multe intervenții estetice, însă nu este mulțumită de toate.

Deși și-a modificat semnificativ trăsăturile și primește critici pe rețelele de socializare pentru excesul de intervenții, vedeta consideră că este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România.

Câte intervenții estetice are Bianca Drăgușanu

Chiar dacă are în jur de treizeci de intervenții estetice, Bianca Drăgușanu nu este mândră de toate.

‘Eu de-a lungul timpului nu am regrete, că nu am. Dacă am făcut ceva de care îmi pare rău, asta e, o trec la nefăcute, nu mai facem, învățătură de minte. Dar, să știți că am și câteva regrete, poate două, ceea ce nu e neapărat mult, dar sunt grave. Regret că mi-am tatuat sprâncenele și regret că mi-am tatuat buzele. Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu’, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a admis că a apelat la diverse intervenții estetice, inclusiv rinoplastie, implanturi mamare, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic și procedura cat-eye.

De asemenea, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit recent, după o relație plină de suișuri și coborâșuri. Deși au avut o relație de trei ani, plină de momente intense, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul hialuronic din buze

La începutul anului 2024, Bianca Drăgușanu și-a dizolvat acidul hialuronic din buze, iar acum cinci zile a trecut printr-o nouă intervenție, un lifting facial. Din această cauză, fața ei este umflată și prezintă vânătăi, motiv pentru care a apărut pe rețelele de socializare purtând o cagulă.

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag’, a explicat ea pe Instagram, unde a apărut cu cagula pe față.

De curând, Bianca Drăgușanu spunea că are în jur de treizeci de intervenții estetice dar a recunoscut că nu este mândră de toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *