Prima pagină » Cancan » Câte clase are TJ Miles, de fapt. Secretul “Faimosului” de la Survivor România 2022 a fost aflat

Câte clase are TJ Miles, de fapt. Secretul “Faimosului” de la Survivor România 2022 a fost aflat

16 mart. 2022, 10:24,
în Cancan

Devenit celebru într-un timp foarte scurt, lumea se întreabă câte clase are TJ Miles. Puțini sunt cei care cunosc detalii din viața privată a “Faimosului” de la Survivor România 2022. Tiberiu Iordache aka Tj Miles este unul din personajele principale de la show-ul difuzat de PRO TV.

Nu de puține ori a fost implicat în diverse discuții contradictorii în cadrul emisiunii unde s-a și zvonit că ar fi avut o apropiere față de Xonia.

Câte clase are TJ Miles

Născut în Constanța, Tiberiu Iordache a plecat la vârstă de opt ani, împreună cu părinții săi în Emiratele Arabe Unite (Abu Duhabi), acolo unde a fost înscris la Școala Americană. La scurt timp părinții acestuia au decis să se mute din nou, iar destinația aleasă a fost Canada.

”Curat cap-coadă”,  așa cum îi place să spună, Tj Miles a terminat facultatea de Management.

Dacă mulți se întrebau de ce are dificultăți în vorbirea limbii române, ei bine, dacă nu era bunica lui Tj Miles, acesta nu ar fi vorbit nici măcar 10% din cât vorbește acum. Bunica ”Faimosului” este cea care a reușit să nu-și lase nepotul să uite de unde a plecat, astfel nu ar mai fi știut să vorbească limba română.

De menționat faptul că bunica acestuia a fost cea care l-a crescut pe Tibi Iordache, în Canada, părinții fiind plecați în America.Viața l-a adus înapoi în România, în anul 2017. A devenit tot mai scunoscut pe Tik Tok, acolo unde are milioane de vizualizări și aprecieri din întreaga lume.

Colaborarea cu Pro TV, în show-ul ”Survivor România”, se pare că a fost un punct de plecare pentru Tj Miles, care își dorește să devină faimos și pe micile ecrane, nu doar pe rețelele de socializare.

Emil Rengle a sărit la gâtul lui Tj Miles la Survivor România 2022

Deși Tj Miles a avut putere să își ceară scuze în fața coechipierilor săi, o parte dintre aceștia nu au fost impresionați de gestul acestuia. Cel mai acid a fost Emil Rengle care a sărit la gâtul proaspătului artist. Acesta a spus că artistul a cam slăbit și singura lui grijă este părerea altora despre el.

“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle.

Devenit celebru într-un timp foarte scurt, internauții și fanii emisiunii Survivor România 2022 au vrut să afle câte clase are Tj Miles și cum de a reușit să ajungă în prim planul presei și al rețelelor de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *