Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Câte clase are Mihai Petre. Îți vei schimba radical părerea despre el

Câte clase are Mihai Petre. Îți vei schimba radical părerea despre el

30 nov. 2021, 09:20,
BZI.ro, în Cultural

După apariția la Asia Express, Mihai Petre a revenit în centrul atenției și tot mai multă lume se întreabă câte clase are celebrul dansator. Vedeta, alături de soția lui Elwira Duda, au reușit să câștige al patrulea sezon al show-ului transmis de Antena 1.

Mihai Petre este un cunoscut dansator și coregrar, însă puțini sunt cei care știu ce studii are acesta.

Câte clase are Mihai Petre, câștigătorul sezonului patru al “Asia Express”

Mihai Petre a ajuns în atenția publicului după apariția la emisiunea “Dansez pentru tine”, difuzată de PRO TV. Acesta este căsătorit cu Elwira Duda cu care are două fetițe. Îndrăgitul coregraf s-a îndrăgostit de dans de la vârsta de opt ani. Atunci s-a apucat de dans sportiv la insistențele mamei sale. La doar paisprezece ani acesta a devenit campion național la acest sport, lucru care i-a confirmat talentul.

Mihai Petre a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA. Mai târziu, vedeta a devenit și arbitru al Federației Mondiale de Dans Sportiv.

Acesta s-a cunoscut cu partenera lui de viață în anul 2001, atunci când i-a devenit și parteneră de dans. După ce au devenit campioni naționali la secțiunea Standard și la secțiunea Latino-Americană, cei doi au decis să formeze un cuplu. În anul 2008, Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit. Împreună au două fetițe.

O altă reușită pentru celebrul cuplu a fost inaugurarea Academiei de Dans Mihai Petre, care a avut loc în 2012. Începând de atunci, Mihai Petre și soția sa Elwira se ocupă de cursuri de dans pentru cei ce iubesc acest sport.

Cunoscutul coregraf și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani

Cunoscutul dansator Mihai Petre și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, iar asta a fost o lovitură greu de acceptat pentru toți membrii familiei. Tatăl lui Mihai Petre a murit mult prea devreme, iar dispariția lui a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit. Era stâlpul familiei, omul care avea o vorbă bună pentru fiecare.

Mihai a povestit, cu lacrimi în ochi, că de atunci viața lui s-a schimbat complet. La fel a fost și pentru mama și sora lui, dar și pentru Elwira Duda care avea o relație foarte frumoasă cu socrul ei. În emisiunea Asia Express, finaliștii au scris câte un bilețel de mulțumire pentru persoanele cele mai dragi din viața lor.

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu (…) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la zero”, a spus Mihai Petre plângând.

Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai “Asia Express”

Mihai Petre și Elwira au câștigat cel de-al patrulea sezon al “Asia Express” și implicit al sumei de 30.000 de euro. Atunci când au aflat că au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul luI David, au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe. În momentul respectiv s-a creat o situație extrem de emoționantă.

Pe locul doi s-a clasat echipa formată din Emi și Cuza. O altă echipă care a așteptat cu sufletul la gură să vadă cine este marele câștigător al celui de-al patrulea sezon ”Asia Express„ a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Cele două s-au bucurat extrem de tare când au văzut prima echipă care sosește la Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *