Prima pagină » Cancan » Câte clase are Dani Mocanu? Răspunsul la care puțini se așteptau

Câte clase are Dani Mocanu? Răspunsul la care puțini se așteptau

20 oct. 2021, 11:25,
în Cancan

Multă lume a devenit curioasă să afle câte clase are celebrul interpret de manele Dani Mocanu. Artistul a reușit într-un timp relativ scurt să atingă culmile succesului. Piesele sale reușesc cu mare ușurință să ajungă pe primele poziții ale trending-ului din România, lucru ce demonstrează că este extrem de apreciat.

De curând, cântărețul a vrut să le satisfacă curiozitatea celor care au vrut să afle ce studii are și cum de a reușit să aibă un asemenea succes.

Câte clase are Dani Mocanu, de fapt

Cântărețul a declarat recent că are doar nouă clase și că școala nu l-a ajutat deloc să obțină succesul pe care îl are în prezent.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a spus Dani Mocanu.

Prezent într-o emisiune televizată, manelistul a dezvăluit care este cheia succeslui pe care îl înregistrează la nivel artistic.

“Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a povestit Dani Mocanu.

Grație pieselor sale, care l-au urcat pe cele mai înalte poziții ale topurilor din România, Dani Mocanu a reușit să își construiască o casă de vis. Potrivit socialblade.com, manelistul ar încasa zilnic sume cuprinse între 200 și 4.600 de dolari.

Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare

Din cauza versurilor unei melodii de ale sale, manelistul a fost condamnat 6 luni de închisoare. Sentința a fost dată la Judecătoria Pitești și nu era una definitivă. Mai mult decât atât, instanța obliga platforma Youtube să șteargă clipul melodiei.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”,  au scris procurorii în rechizitoriu.

La acea vreme artistul nu a fost de acord cu decizia luată de către instanța de judecată și nu înțelegea de ce a putut primi o asemenea pedeapsă din cauza unei melodii.

„6 luni de închisoare pentru o melodie…dar de ce eu din atâția artiști??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se ră̆zbune pe toți cei care îmi vor ră̆ul țineț̦i-vă̆ bine…cu Dumnezeu nu e de joacă ”, a scris manelistul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024