Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Primele imagini de la ceremonie

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit. Primele imagini de la ceremonie

19 iun. 2022, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În urmă cu o zi, în mare secret, au bătut clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc. Cei care și-au jurat iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă au fost Cătălin Ponor și Bogdan Jianu.

Marele eveniment prin care și-au oficializat relația a venit la aproape un an de la momentul cererii în căsătorie, regizorul cerându-i mâna fostei gimnaste în luna august a anului trecut, la doi ani de când au anunțat public că formează un cuplu.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil

Cei doi formează un cuplu discret al lumii mondene și așa au preferat să acționeze și în cazul cununiei civile, care a avut loc sâmbătă, 18 iunie, la Căciulați, într-un cadru de poveste, punând în scenă o ceremonie restrânsă, având aproape doar familia și câțiva prieteni și colegi de breaslă.

Deși până la acest moment cei doi proaspeți miri nu au făcut publice imagini din cea mai importantă zi din viața lor, cei care s-au bucurat alături de ei de marele eveniment au imortalizat momentul, iar primele imagini au ajuns virale.

Conform acestora, în ziua în care i-a devenit soție regizorului, fosta gimnastă, care s-a retras din sport în anul 2017, a ales să îmbrace o rochie albă, simplă, cu umerii goi și puțin peste genunchi, asortată cu un buchet din două culori, alb și galben, de lalele și bujori.

În timp ce fostul soț al Juliei Chelaru a optat pentru o ținută formată din blugi, cămașă albă, vestă gri și cravată neagră.

De asemenea, de precizat este și faptul că proaspeții miri au avut alături numai nume mari din lumea mondenă, actori și foști gimnaști.

Carmen Tănase, Monica Roșu, Andreea Răducan, Elvira Deatcu, Bellu Octavian sunt doar câteva dintre celebritățile care au fost prezente la cununia civilă a celor doi.

”Casă de piatră, dragilor! Recunoscătoare că m-ați făcut părtașă la acest moment”, a scris Elvira Deatcu în dreptul unei fotografii.

”E nuntă mare! Onorată să fiu martora ta, dragul meu Bogdan Jianu. Să fiți fericiți! O zână mireasă, un zân mire”, le-a urât și Carmen Tănase mirilor.

În timp ce fostele gimnaste, Simona Roșu și Andreea Răducan îi doresc celei care le-a fost colegă multă fericire și casă de piatră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *