Prima pagină » Cancan » Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

27 nov. 2023, 14:05,
BZI.ro, în Cancan

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară, aceasta având deja un copil care încă nu are un an. Aceasta a făcut nunta în vară după ce a amânat evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus. Din primele informații, se pare că și al doilea copil al Cătălinei Ponor și al lui Bogdan Jianu.

Viața gimnastei Cătălina Ponor, în vârstă de 36 de ani, pare să fie pe repede înainte. Deja mamă a unui băiețel care nu a împlinit un an, sportiva noastră a dat marea veste: este însărcinată pentru a doua oară!

Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară

Tripla campioană olimpică și-a anunțat fanii de pe Instagram că este însărcinată din nou, recunoscând și ea că minunea s-a întâmplat mult mai repede decât ea și soțul ei, Bogdan Jianu de 53 de ani, ar fi sperat. Băiețelul lor, Vlad, s-a născut în decembrie 2022, iar ei s-au căsătorit în vară.

Cei doi au fost nevoiți să amâne nunta pentru o bună perioadă de timp, din cauza pandemiei, iar apoi a sarcinii. Cătălina și Bogdan au devenit un cuplu încă din anul 2018, însă au fost destul de discreți cu privire la relația lor. Iar acum, familia lor se va mări din nou!

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o data, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Cătălina Ponor a devenit pentru prima oară mamă pe 29 decembrie 2022. Se pare că și de această dată ea și Bogdan Jianu vor avea un băiețel. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru, s-au logodit în 2020, dar pandemia, iar apoi sarcina avansată a fostei gimnaste au făcut imposibilă nunta. Până la urmă, după o perioadă îndelungată de amânare, cei doi au reușit să se căsătorească în vara anului 2023.

Are succes și în carieră, dar și în viața personală

Campioana olimpică a hotărât să se retragă din gimnastică încă din anul 2017, după o carieră de succes, în care a reușit să câștige 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice, una de bronz și una de argint.

De asemenea, Cătălina Ponor mai are în palmares 3 medalii de argint și 2 de bronz, la Mondiale. La Europene, Ponor a reușit să strângă 8 medalii de aur, 2 de argint și 3 de bronz. Iată, însă, că și în viața personală se descurcă la fel de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *