Cătălina Grama a pozat în Playboy! Cum se menține actrița în formă la 41 ani?

04 iul. 2022, 09:29
BZI.ro, în Cancan

Cătălina Grama a pozat în Playboy la vârsta de 19 ani. Aceasta nu regretă decizia pe care a luat-o la momentul respectiv. Ba mai mult, actrița a precizat că nuditatea este o artă. De asemenea, Jojo, a apărut dezbrăcată și în filmul „Poker”.

La vârsta de 41 ani, vedeta are o siluetă de invidiat. Cătălina Grama a spus că a ținut diete toată viața și că sunt anumite alimente pe care nu le mănâncă niciodată. Totodată și Claudia Puican este o artistă ce pune pe jar imaginația bărbaților. Cântăreața ce își ține vârsta ascunsă, nu se sfiește să nu pozeze în ipostaze cât mai provocatoare.

Cătălina Grama, despre pictorialele nud din Playboy: „Eu sunt o mare iubitoare de artă”

Cătălina Grama, cunoscută publicului și ca Jojo, a vorbit despre perioada în care a pozat în revista Playboy. Aceasta a încins imaginația bărbaților la doar 19 ani. Mai mult de atât, actrița a apărut nud și în filmul „Poker”. Vedeta a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a povestit despre cele mai importante momente din cariera sa și despre scenele în care a apărut dezbrăcată. Actrița a precizat că este o iubitoare de artă și chiar și acele pictoriale din Playboy au fost duse la un rang de artă. Ba mai mult, aceasta a spus că în zilele noastre foarte multe femei pozează pe Instagram în ipostaze cât mai provocatoare.

„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a declarat Cătălina Grama.

În ceea ce privește scenele nud din filmul „Poker”, actrița a precizat că sunt destul de căutate, mai ales când vine vorba despre filmul de artă. Cu toate acestea, frumoasa șatenă a precizat că nu înțelege cum de Cătălin Măruță a reținut acea scenă a sa deoarece era una mitică.

„Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, a spus actrița.

Cum se menține în formă Cătălina Grama la 41 ani?

La vârsta de 41 ani, Jojo, are un corp de invidiat. Frumoasa actriță a ținut să precizeze că nu are operații estetice și se menține cu ajutorul unui regim pe care îl ține de multă vreme. Mai mult de atât, aceasta a spus că se abține de la delicatesele culinare. Vedeta a declarat că silueta sa vine la pachet cu anumite sacrificii și că se abține de la anumite alimente, fiind la dietă non-stop. 

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa”, a precizat actrița. 

Vedeta a spus că nu mânâncă cartofi prăjiți, însă are anumite alimente cărora le rezistă mai greu. Spre exemplu, frumoasa șatenă a recunoscut că are o slăbiciune pentru ciocolată. Aceasta s-a educat în timp să nu mai poftească la anumite delicii culinare. Ba mai mult a spus că nu ar mânca niciodată șorici sau jumări. 

Cu toate că revista Playboy a propulsat-o în carieră, Cătălina Grama a precizat că nu ar mai poza acum nud. Aceasta a recunoscut că a ajutat-o să fie în atenția publicului și că a fost un moment oportun. De asemenea, actrița a spus că a pictorialul a ajutat-o să facă trecerea de la imaginea sa de copil, la cea de femeie. Ioana Filimion, este o altă vedetă ce a fost surprinsă nud. După ce a câștigat Miss România 2016, modelul a renunțat la haine pentru un pictorial artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *