Prima pagină » Cultural » Cătălina Bobonete este răsfățată de soțul ei celebru. Ce mesaj i-a transmis Bobiță frumoasei sale partenere de viață, după 25 de ani de relație

Cătălina Bobonete este răsfățată de soțul ei celebru. Ce mesaj i-a transmis Bobiță frumoasei sale partenere de viață, după 25 de ani de relație

29 iun. 2023, 09:13,
în Cultural

Cătălina Bobonete este răsfățată de soțul ei celebru. Aceasta are o căsnicie fericită alături de actorul Mihai Bobonete și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima încă de pe vremea când avea doar 14 ani. Iată ce mesaj i-a transmis Bobiță frumoasei sale partenere de viață, după 25 de ani de relație.

Cătălina Bobonete este răsfățată de soțul ei celebru

Cătălina Bobonete este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta are studii în psihologie însă în prezent este de profesie make-up artist. Soția lui Bobiță din Las Fierbinți se declară o femeie împlinită pe plan personal și se mândrește cu partenerul ei. Mihai Bobonete și frumoasa lui soție s-au cunoscut pe când aveau 12 respectiv 14 ani, iar de atunci sunt împreună. Actorul își răsfață soția ori de câte ori are ocazia și nu ezită să o surprindă cu mesaje romantice.

„La mulți ani, Iubito! Voi fi lângă tine încă 40!”, a scris actorul cu ocazia zilei de naștere a soției sale. Recent, artistul a dezvăluit cum a cucerit-o pe mama copiilor săi.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul”. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete. (…) Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună.

Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem 25 de ani de când suntem împreună. Așa că am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o în 2017. Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea, așa că suntem fericiți.”, a declarat actorul din Las Fierbinți.

Cum se descurcă artistul în ipostaza de tată

Cătălina și Mihai Bobonete au împreună doi copii superbi, de care sunt tare mândri. Octav și Maria nu calcă deocamdată pe urmele tatălui lor celebru. Actorul a mărturisit că își susține copiii indiferent de profesia pe care o vor alege și are o relație foarte bună cu aceștia. Bobiță din Las Fierbinți a oferit câteva detalii inedite din viața de familie și a vorbit despre pasiunile celor doi copii ai săi.

„Octav e pasionat de fotbal și joacă la Rapid București împotriva sângelui alb-albastru, dar să zicem că e acceptabil atât timp cât locuim în sectorul 1 și el e născut la Caritas. E un băiat sensibil și care încearcă în fiecare zi să fie mai bun ca ieri.

Maria e o mare iubitoare de animale și câteodată comunică cu ele de parcă e venită dintr-o altă dimensiune. Practică gimnastica, la Stejarii, și face o roată imediat unde prinde un metru pătrat. Maria glumește non-stop și vorbește într-o zi cam cât a vorbit tot neamul meu. (…)

Orice ar alege ei, noi vom fi acolo să-i încurajăm. Datoria noastră de părinți este să le spunem copiilor că trebuie să încerce ca să reușească. Orice vor vrea să facă în viața lor, eu o să le mai spun că e important ca acel lucru să îl facă musai cu plăcere, și atunci munca se transformă în pasiune.”, a mai adăugat Mihai Bobonete.

Cătălina și Mihai Bobonete formează un cuplu de mai bine de 25 de ani și se bucură din plin de viața de familie. Aceștia au împreună doi copii superbi de care sunt tare mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
18 septembrie 2024
18 septembrie 2024