Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Zmărăndescu, copii: Un tată împlinit care vrea să dea lovitura la Survivor 2022

Cătălin Zmărăndescu, copii: Un tată împlinit care vrea să dea lovitura la Survivor 2022

15 dec. 2021, 15:53,
în Cancan ultimă oră

Fostul luptător de kickboxing Cătălin Zmărăndescu locuiește de ani buni în Anglia și este extrem de fericit alături de soție și cei 4 copii.

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 48 de ani, și are 4 copii. Cel mai mic este Vladimir Cătălin Junior, care s-a născut anul trecut și este cu actuala soție Luiza. Cu aceasta, Cătălin mai are un copil, pe Matilda, în vârstă de 3 ani.

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu fosta soție, Cristina. Este vorba despre Miahi, în vârstă de 20 de ani și Alexandra, în vârstă de 18 ani.

Fostul luptător a recunoscut că îi este chiar simplu cu doi copii mici.

„Dacă fac o comparație cu Matilda care a urlat din prima secundă când a venit pe lumea asta și urlă în continuare și acum, juniorul este partea opusă total. Nu plânge decât dacă îi este foame sau trebuie schimbat”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Catalin Zmarandescu

Cătălin Zmărăndescu, copii: Nu mai vorbește cu cei din prima căsătorie

Cătălin Zmărăndescu nu se află într-o relație foarte bună cu copiii din prima căsătorie. Fiul cel mare al lui Cătălin, Mihai Zmărăndescu, este antrenor de MMA, însă nu mai vorbeşte de ceva timp cu acesta.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu și nici sora mea nu mai vorbește cu el. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Are 50 de ani și se promovează la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii“, a spus supărat Mihai Zmărăndescu.

Catalin Zmarandescu

Alexandra Zmărăndescu este mai rebelă ca fratele ei mai mare, practică sporturile de contact și are mai mult tatuaje, inclusiv pe față. Când era mai mică, aceasta a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Despre tatuajul făcut pe frunte, Alexandra a spus că reprezintă depăşirea unei perioade mai grele din viaţa ei.

„Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează“, a menționat Alexandra Zmărăndescu.

Mihai si Alexandra Zmarandescu

Zmărăndescu, la Survivor 2022

Trustul Pro TV a anunțat oficial care va fi echipa Faimoșilor de la Survivor 2022. În această echipă a fost inclusă și fostul luptător Cătălin Zmărăndescu.

„Eu m-am născut pregătit! Mă voi înțelege bine cu toată lumea… la început“, a spus Cătălin Zmărăndescu în momentul în care a fost prezentat la o emisiune de la trustul din Pache Protopopescu.

Celelalte vedete care vor participa la Survivor 2022 sunt CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Din echipa Războinicilor și-ar fi dorit să facă parte Mihai Zmărăndescu, fiul cel mare al lui Cătălin.

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la Războinici, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe treseu. Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a spus Mihai Zmărăndescu.

Catalin Zmarandescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *