Prima pagină » Cultural » Cătălin Scărlătescu va lansa, în curând, un nou proiect. Chef-ul este în culmea fericirii

Cătălin Scărlătescu va lansa, în curând, un nou proiect. Chef-ul este în culmea fericirii

03 nov. 2023, 11:20,
în Cultural

După ce a părăsit emisiunea Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu se pregătește să lanseze în curând un nou proiect, ceea ce aduce bucurie urmăritorilor săi.

Recent, Antena 1 a comunicat că chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la Cuțite. Aceștia nu s-au prezentat la filmările pentru sezonul 13, care ar urma să înceapă în curând. După plecarea lor din emisiunea culinară de la Antena 1, cei trei bucătari s-au concentrat mai mult pe viață de familie. În același timp, sunt implicați în alte proiecte profesionale.

Cătălin Scărlătescu va lansa, în curând, un nou proiect

Cătălin Scărlătescu a inaugurat o nouă afacere sub numele de „Grătar de Călător”. Aceasta constă într-o carte de bucate digitale, care va fi lansată în viitorul apropiat. Până în prezent, peste 2.400 de persoane s-au înregistrat pe lista de așteptare pentru a avea acces la această carte de bucate, creată de fostul concurent de la America Express. Participanților înregistrați li se va atribui o poziție în clasament. În plus, cei care recomandă înregistrarea altor persoane vor putea avansa cu două poziții în clasament.

“Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial – am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2.400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Facebook.

La un anumit moment dat, după plecarea celor trei chefi de la Antena 1, a apărut un zvon cu privire la un proces între cele două părți.

Cătălin Scărlătescu a primit mesaje de susținere

Cătălin Scărlătescu a împărtășit și câteva fotografii ale cărții sale de rețete culinare. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a primit numeroase mesaje de susținere din partea comunității sale de pe rețelele sociale. Bucătarul este mândru de proiectul său, care va fi disponibil într-o ediție limitată. Cei interesați vor avea acces mai ușor la rețetele sale și vor putea pregăti diverse feluri de mâncare din mai multe țări.

“Ieri am avut bucuria de a filma ‘Grătar de Călător’, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele.

Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a mai anunțat bucătarul pe rețelele de socializare.

După plecarea de la „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu este extrem de fericit deoarece va lansa, în curând, un nou proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *