Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu și iubita misterioasă de pe plajă. A pipăit-o de față cu toți

Cătălin Scărlătescu și iubita misterioasă de pe plajă. A pipăit-o de față cu toți

20 aug. 2020, 16:10,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Scărlătescu și iubita misterioasă. Chiar dacă pare să fi pierdut lupta cu kilogramele, celebrul chef este un mare cuceritor. Așa se face că de curând a fost surprins în tandrețuri cu o tânără sexy pe plajă. Acolo, nici nu i-a păsat de cei din jur și a pipăit-o pe superba șatenă.

Pare să fi pierdut lupta cu kilogramele, dar nu se dă bătut pe toate fronturile. Celebrul chef de la Antena 1 a fost surprins în ipostaze uluitoare. Cătălin Scărlătescu a „atacat” o superbă șatenă pe plajă. La un moment dat acesta i-a cotrobăit prin geantă, după care a atacat decisiv. Renumitul bucătar nu s-a sfiit să-i ia „măsurile”, tacticos, pipăindu-i zonele intime. Scenele surprinse de paparazzii de la Cancan.ro sunt demențiale.

Cătălin Scărlătescu și iubita misterioasă

În weekend a fost puzderie de vedete pe litoralul românesc. Iar printre cei care au luat cu asalt stațiunile de la mare s-a numărat și celebrul chef Cătălin Scărlătescu. Și dacă în tinerețe era slab, acum, din câte se pare, acesta dă semne că a pierdut lupta cu kilogramele. Și chiar dacă e așa, juratul de la Antena 1 nu se dă bătut pe toate fronturile. Ceea ce a făcut în văzul lumii dovedește că încă este un mare cuceritor.

Cum este încă un burlac convins, celebrul bucătar pare că nu poate să stea cuminte în preajma femeilor. Mai ales când prin apropierea lui se află câte o reprezentantă a sexului frumos. Așa se face că Scărlătescu a „atacat” o șatenă pe plajă.

Atunci când tânăra părea să caute acul în carul cu fân, în propria poșetă, Cătălin Scărlătescu i-a dat o mână de ajutor. A intervenit chiar dacă nu este indicat în codul bunelor maniere. Așa că celebrul chef i-a cotrobăit prin geantă superbei șatene.

Cum este un „devorator” al sexului frumos, Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține să nu pună mâna. Astfel, la un moment dat a făcut un gest mai îndrăzneț, dar cu mare discreție. Juratul din Antenă a pipăit-o subtil pe picior pe iubita misterioasă, ba chiar „i-a luat măsura” cupei de la sutien. Cu o mișcare rapidă, Scărlătescu a ținut să-i „controleze” bustul ce părea extrem de generos. Acest lucru se pare chiar că l-a incitat un pic.

S-a privatizat în pandemie

Celebrul chef s-a adaptat condițiilor de criză! În plină pandemie de coronavirus, juratul show-ului „Chefi la cuțite” s-a „privatizat”. Astfel, vedeta Antenei și-a lansat o platformă de delivery, gătește și livrează mâncare la „casoletă”.

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro. Și aceasta pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac sau coaste sau drob. Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că, din momentul în care am format echipa, am stat cu toții în izolare două săptămâni. Asta ca să fim safe și să respectăm toate procedurile. Este un proiect care va continua funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Acum, dacă afacerea îi merge bine rămâne de văzut cât de serioasă e treaba între Cătălin Scărlătescu și iubita misterioasă. Oare ar trebui să se autoizoleze împreună după aceste apropieri de pe plajă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *