Prima pagină » Actualitate » Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!

09 sept. 2024, 08:12,
în Actualitate

Horia Brenciu a făcut un anunț important chiar din aeroport. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc este marea veste dată de cântăreț.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc!

Horia Brenciu a dat vestea cea mare despre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Acesta a dezvăluit când se vor căsători juratul de la MasterChef și actrița.

„Dragii mei, o veste formidabilă. Vreau să fiu el cel care v-o aduce. Lângă mine e un cuplu care se va căsători ați ghicit… pe 23 august. Din păcate, nu s-a specificat anul. Dar eu cred că anul viitor pe 23 august, așa sunt eu optimist, vom fi acolo“, a spus Horia Brenciu.

Artistul a precizat că nu s-a stabilit încă locul unde va avea loc petrecerea de nuntă.

„Prima melodie cântată va fi «Dragostea și căsătoria». Iată, deja, Doina e plină de emoții… și eu am fost cutremurat de emoții la anunțul ăsta. Dar Cătălin vede ca un lucru normal. Nu știm locul… Unde e mireasa? A plecat mireasa. A, nu, e aici mireasa, a fost doborâtă de veste. Dar… 23 august…”, a menționat Horia Brenciu într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au amuzat de mesajul lui Brenciu, dar niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat spusele cântărețului. La scurt timp, fanii au venit cu tot felul de mesaje.

„Și tu le vei fi naș, după legea nouă” / „Ginere tomnatic, îi este frică, este ceva care îl sperie de moarte”/ „Să fie într-un ceas bun, Horia, ne bucurăm pentru ei”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

În urmă cu puțin timp, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre nuntă. El a punctat faptul că „nunta trebuie să fie o petrecere foarte casual. Ce mama dracu, să stau drepți la nuntă acum, să intre sarmalele sau curcanul?”.

Cum va fi nunta celor doi

Bucătarul s-a gândit la cum va arăta nunta sa cu Doina.

„Mult mai interesant, o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar iscusit sau nu. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?! Nunta lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru va fi „o petrecere foarte casual”. Bucătarul s-a dat de gol: „Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți?””, a precizat Cătălin Scărlătescu.

În privința meniului de la eveniment, el își va servi invitații cu preparate alese.

„Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”, a mai zis bucătarul după ce Horia Brenciu a anunțat că chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *