Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente tensionate. Actrița, val de reproșuri la adresa iubitului ei

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente tensionate. Actrița, val de reproșuri la adresa iubitului ei

30 ian. 2023, 11:29, 1 ,
în Cancan

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc nespus și petrec foarte mult timp împreună. Celebrul bucătar și iubita sa au decis să accepte provocarea unei aventuri în America, însă se pare că în urma unei probe s-au luat la ceartă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi au decis să concureze în reality-showul filmat în America, însă se pare că la una dintre probe cei doi au cedat și au izbucnit. Presiunea și stresul emisiunii și-au pus amprenta, iar între celebrul chef și actriță a început o ceartă foarte serioasă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente tensionate

Totul a început de la faptul că juratul emisiunii culinare i s-a adresat iubitei lui cu „femeie”, iar Doina Teodoru s-a simțit extrem de deranjată și nici măcar nu a dorit să discute asta cu partenerul său de viață.

Doina Teodoru i-a reproșat iubitului ei că i-ar uita numele în unele situații, însă în cele din urmă a mărturisit că fiecare persoană reacționează diferit în condiții de ceartă.

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate

e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz(…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, în cadrul emisiunii în care concurează alături de iubitul ei.

Cătălin Scărlătescu nu înțelege de ce s-a supărat iubita lui

Cătălin Scărlătescu și-a dat seama că nu a fost în regulă cum a reacționat, însă nu este de părere că ar fi dureros ceea ce i-a spus iubitei sale. Celebrul chef nu înțelege de ce a reacționat atât de dur Doina Teodoru, însă lucrurile s-au rezolvat după ce au avut o discuție serioasă.

„ Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul…(…) Crezi că nu știu cum te cheamă(…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina au găsit o mașină cu o doamnă la volan pe care au reușit să o convingă să se grăbească spre destinație, însă aceasta s-a grăbit atât de tare încât a depășit cu mult limita de viteză pe autostradă.

„La un moment dat, sună stația: treceți pe dreapta. Ne-a tras poliția de la America Express pe dreapta”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Deși limita legală era de 110 km/h, soferul mergea cu 140 km/h, așa că aceștia au fost opriți din mers și mai mult, au primit penalizare. Atfel, ei au fost nevoiți să aștepte timp de 10 minute pe margine, având în vedere ca au fost informați încă de la venirea în Mexic că trebuie să se grăbească, dar respectând legile.

 

Comentarii
  • Nu prea exista respect din partea Doinei, fata de Catalin, dar unde este dragoste mare si diferenta de varsta asisdelea, suportam nenicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`