Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu și-a pus fanii pe jar! Cine este domnișoara misterioasă cu care s-a afișat în fața tuturor

Cătălin Scărlătescu și-a pus fanii pe jar! Cine este domnișoara misterioasă cu care s-a afișat în fața tuturor

14 mart. 2021, 12:56,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Scărlătescu a fost mereu extrem de discret cu viața lui personală, astfel că, ori de câte ori se afișează cu vreo domnișoară, fanii lui o iau razna și încep să se gândească dacă nu cumva ea este aleasa.

La fel s-a întâmplat și acum, după ce celebrul chef s-a afișat cu o domnișoară pe rețelele de socializare. Mai mult, în imaginea postată de Cătălin Scărlătescu, domnișoara șatenă și tinerică se sprijină pe umărul acestuia.

„Ea are umor, eu…doar haz”, a scris Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii cu el și femeia respectivă. Deși fanii s-au entuziasmat la vederea imaginii și s-au gândit că aceasta este noua iubită a celebrului chef, lucrurile nu stau deloc așa. Se pare că pe domnișoară o cheamă Doina Teodoru și este doar prietenă bună cu Scărlătescu.

Ce spunea Cătălin Scărlătescu despre noua femeie din viața lui

Cătălin Scărlătescu a vorbit acum ceva timp despre noua parteneră de viață. Discret din fire, vedeta de la Antena 1 a decis să dea câteva detalii despre viața lui personală.

‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată’, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu?

Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuţite”, a ajuns la un moment dat să cântărească peste 120 de kilograme. Acesta a luat decizia de a slăbi după ce medicul său i-a spus că îşi pune sănătatea în pericol, fiind chiar aproape de moarte.

Cătălin Scărlătescu a reuşit să slăbească 52 de kilograme, după ce ajunsese să depăşească, la un moment dat, peste 120 de kilograme. Îndrăgitul jurat din emisiunea „Chefi la cuţite” a dezvăluit în mai multe apariţii TV cum a reuşit să slăbească.

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Scărlătescu a fost să renunţe cu totul la pâine. Astfel, a redus mult cantitatea de glucide consumate. Apoi, a început o dietă bazată aproape în totalitate pe crudidăţi. Chef Scărlătescu îi sfătuieşte pe cei care vor să slăbească în acelaşi mod să ceară întâi sfatul unui medic, înainte de a începe.

Astfel, juratul de la „Chefi la cuţite” a început să mănânce multe salate proaspete, cu castraveşi şi roşii, spanac şi ştevie, dar şi multe fructe, mere, grapefruit, prune dar şi migdale.

„Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, declara Cătălin Scărlătescu într-un interviu, imediat ce termina dieta care l-a făcut să dea jos peste 50 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *