Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu şi-a anunţat plecarea de la Antena 1! Anunţul bulversant al juratului 

Cătălin Scărlătescu şi-a anunţat plecarea de la Antena 1! Anunţul bulversant al juratului 

10 mai 2023, 10:17,
în Cancan

Cătălin Scărlătescu a anunțat că nu ar exclude varianta de a se retrage din televiziune, în viitor. Celebrul chef a explicat și în ce condiții ar face acest lucru, și se pare că vrea să îi calce pe urme Ginei Pistol.

Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și „vărsat” tot! Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a mărturisit că este complet de acord cu decizia Ginei Pistol de a se retrage din televiziune și că la fel ar face și el, dacă ar fi în situația ei. Iată ce a declarat iubitul Doinei Teodoru.

Cătălin Scărlătescu şi-a anunţat plecarea de la Antena 1!

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a rupt gura târgului! Bucătarul a dat frâu liber sentimentelor și a fost mai sincer ca niciodată. Chef-ul a declarat că o înțelege pe Gina Pistol pentru faptul că a decis să se retragă din televiziune. Mai mult, fostul concurent de la America Express spune că așa ar proceda și el în cazul în care ar face un copil.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului.

Cătălin Scărlătescu o să fie unul dintre cei mai speciali invitați de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu o să fie unul dintre cei mai speciali invitați de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cei doi au anunțat recent că își vor uni destinele, lucru care l-a bucurat pe juratul de la Chefi la cuțite. Acesta a precizat că i-a fixat chiar și o condiție fostei sale colege, și anume, să nu fie implicat în pregătirea preparatelor pentru marele eveniment.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a mai spus Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Doina Teodoru, detalii surprinzătoare despre certurile cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Doina are vârsta de 33 de ani, iar Cătălin Scărlătescu are vârsta de 50 de ani, diferența dintre cei doi fiind de 17 ani, însă acest aspect nu a reprezentat niciodată o piedică pentru ei.

Recent, cuplul a participat într-o emisiune de aventură, acolo unde au trebuit să parcurgă diverse probe care mai de care mai dificile de îndeplinit.

După ce s-au întors pe plaiurile natale, Doina Teodoru a făcut o serie de mărturisiri despre schimbările care au avut loc în relația lor de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *