Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Scărlătescu, prima apariție cu iubita, în direct. Liviu Vârciu a aruncat bomba: „Nevasta ta!”

Cătălin Scărlătescu, prima apariție cu iubita, în direct. Liviu Vârciu a aruncat bomba: „Nevasta ta!”

25 apr. 2022, 20:45, 1 ,
în Cancan ultimă oră

În ediția de astăzi de la Prețul cel bun, de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru se află printre concurenții care au pășit în platou pentru a câștiga diferite premii. Prezentatorul emisiunii a făcut o dezvăluire neașteptată despre cei doi. Iată ce a mărturisit Liviu Vârciu!

În ediția specială de Paște a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru au fost pentru prima dată într-un platou de televiziune împreună și au dat startul unei ediții speciale. În cadrul emisiunii, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată cu privire la cei doi concurenți.

Cătălin Scărlătescu, prima apariție cu iubita lui, Doina Teodoru

Cu umorul său specific, în ediția de astăzi de la Prețul cel bun, Liviu Vârciu a avut unele curiozități cu privire la relația celor doi. Chiar dacă, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru nu sunt căsătoriți, Liviu Vârciu a numit-o ca fiind nevasta bucătarului de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru au jucat pentru o cauză nobilă în ediția de Paște a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1. Partenera bucătarului a fost cea care a ajuns în finală și a câștigat marele premiu în valoare de 15.748 de lei.

Care este diferența de vârstă între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noua lui parteneră, Doina Teodoru. Iubita bucătarului este actriță și a participat și la show-ul iUmor, acolo unde a făcut senzație și-a câștigat marele premiu.

Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu este o diferență de vârstă de 18 ani, însă acest lucru nu este deloc o problemă pentru ei deoarece sentimentele dintre ei sunt puternice și simțul umorului nu lipsește din frumoasa lor poveste de dragoste.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`