Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu, în stare gravă la America Express! Ce a păţit celebrul chef

Cătălin Scărlătescu, în stare gravă la America Express! Ce a păţit celebrul chef

30 ian. 2023, 09:28,
în Cancan

Oboseala, efortul fizic și condițiile aprige de la America Express și-au spus cuvântul asupra stării de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Dumincă, 29 ianuarie 2023, la America Express s-a dus o luptă aprigă pentru amuleta mult dorită de concurenți. Ziua nu a fost ușoară, iar presiunea și stresul și-au spus cuvântul asupra lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, în stare gravă la America Express

Majoritatea concurenților consideră că cea mai grea parte din competiție este atunci când caută cazare. Așa s-a întâmplat și cu o seară înainte, atunci când, cuplul Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au găsit cu greu un loc unde să doarmă peste noapte.

Celebrul chef a acuzat dureri în zona pancreasului și se simțea ”căzut” din punct de vedere fizic.

„Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Echipa medicală s-a prezentat la locul unde cei doi erau cazați. Pentru a-și căpăta tonusul, Scărlătescu a primit nu cocktail cu vitamine, după care a reușit să adoarmă.

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a completat concurentul.

Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina au găsit o mașină cu o doamnă la volan pe care au reușit să o convingă să se grăbească spre destinație, însă aceasta s-a grăbit atât de tare încât a depășit cu mult limita de viteză pe autostradă.

„La un moment dat, sună stația: treceți pe dreapta. Ne-a tras poliția de la America Express pe dreapta”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Deși limita legală era de 110 km/h, soferul mergea cu 140 km/h, așa că aceștia au fost opriți din mers și mai mult, au primit penalizare. Atfel, ei au fost nevoiți să aștepte timp de 10 minute pe margine, având în vedere ca au fost informați încă de la venirea în Mexic că trebuie să se grăbească, dar respectând legile.

În acest timp, ei au mai fost întrecuți și de alte echipe, spre disperarea lor. Mai mult, doamna nu i-a mai putut aștepta și au fost nevoiți să găsească altă mașină. „În momentul ăla mi s-a tăiat tot avântul”, a mai spus Scărlătescu extrem de suparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *