Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu, despre nunta cu Doina Teodoru: „O să fie mult mai interesant”

Cătălin Scărlătescu, despre nunta cu Doina Teodoru: „O să fie mult mai interesant”

03 iul. 2024, 12:35,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Scărlătescu a confirmat nunta cu Doina Teodoru. El este un cunoscut bucătar care traversează o perioadă foarte favorabilă. Este implicat în proiectul MasterChef de la Pro TV, care promite să fie extrem de captivant, și în viața personală trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care ar putea culmina cu o căsătorie.

Filmările pentru noul sezon al emisiunii MasterChef au început, iar toți cei trei chefi de top din România sunt prezenți în formula completă, alături de Gina Pistol care conduce show-ul.

Cătălin Scărlătescu, despre nunta cu Doina Teodoru

Bucătarul ia în considerare organizarea nunții cu Doina Teodoru, dar nu are stabilită o dată exactă. Totuși, este sigur că va fi o ocazie relaxantă, unde atmosfera va fi plăcută și distractivă pentru toți participanții. În ceea ce privește meniul, acesta va fi diversificat, sub forma unui bufet, astfel încât oaspeții să poată alege liber ce și când doresc să mănânce.

„Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, ‘acum să intre sarmalele sau curcanul’?!

Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă.

Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!„, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro.

Cu cât sunt plătiți noii juraţi de la MasterChef

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

Recent, Cătălin Scărlătescu a confirmat nunta cu Doina Teodoru, dar nu are stabilită o dată exactă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *