Prima pagină » Radio » Actualitate » Cătălin Scărlătescu a dat bir cu fugiții când a auzit de căsătorie. Totul s-a petrecut la America Express

Cătălin Scărlătescu a dat bir cu fugiții când a auzit de căsătorie. Totul s-a petrecut la America Express

09 feb. 2023, 11:42,
în Radio

Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu a luat-o la fugă când a auzit de căsătorie, de față fiind și iubita lui, actrița Doina Teodoru. Întâmplarea s-a petrecut în timpul unei ediții a emisiunii America Express, când cei doi au ajuns la o biserică. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproape doi ani, iar relația lor este din ce în ce mai puternică.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de aproape doi ani, iar relația lor merge foarte bine. Cu toate acestea, juratul de la „Chefi la cuțite” și actrița nu se gândesc deocamdată la căsătorie. Iar acest lucru s-a putut vedea și într-una din edițiile emisiunii America Express, la care cei doi fac echipă.

Cătălin Scărlătescu a dat bir cu fugiții când a auzit de căsătorie

În cadrul uneia dintre ultimele ediții de la „America Express”, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost nevoiți să-și caute un loc în care să doarmă și au ajuns la o biserică. Un localnic, care i-a ajutat, le-a spus, după ce au făcut cunoștința, că ar trebui să se căsătorească. Reacția celor doi, dar mai ales cea a juratului de la „Chefi la cuțite”, i-a uimit telespectatorii.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în lipsă de alte variante, au ajuns la o biserică din Mexic. Acolo, au cunoscut un localnic, venit să se roage, cu care au intrat în vorbă. Mexicanul le-a spus „Să vă căsătoriți!”, moment în care Cătălin Scărlătescu a fugit și a lăsat-o pe Doina Teodoru să stea de vorbă cu bărbatul. Iubita juratului de la Antena 1 era toată un zâmbet:

„Mie nu mi-a venit să cred”, a spus Doina.

Doina a izbucnit în râs și a încercat să-și cheme iubitul să stea de vorbă cu localnicul, dar Cătălin Scărlătescu n-a avut nici gând să audă așa ceva:

„Auzi, Cătălin. Striga după tine că e important să ne căsătorim. Zic: e plecat, a plecat de mult”, a spus iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Ce diferență de vârstă este între Cătălin și Doina

Chiar dacă între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru există o diferență de vârstă de 18 ani, pentru ei nu a fost o problemă acest aspect. Iubita îndrăgitului chef a recunoscut că s-a lovit des de această prejudecată, însă nu a afectat-o.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina Teodoru.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un «bătrânel» de 51 de ani”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024