Prima pagină » Cancan » Cătălin Scărlătescu a ajuns azi mai slab ca niciodată, iar dovadă sunt cele mai recente imagini. Nici lui nu-i vine să creadă

Cătălin Scărlătescu a ajuns azi mai slab ca niciodată, iar dovadă sunt cele mai recente imagini. Nici lui nu-i vine să creadă

16 aug. 2022, 10:34,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. El face parte din proiectul de la Antena 1, emisiunea Chefi la cuţite. Totuşi, după ce kilogramele în plus i-au dat serioase bătăi de cap, acesta a luat o decizie radicală.

Îndrăgitul bucătar de la Chefi la cuţite a ținut o dietă care l-a ajutat să ajungă de la 120 de kilograme la doar 68.

Cătălin Scărlătescu a ajuns azi mai slab ca niciodată

Recent întors din America Express, Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuţite a postat o imagine pe contul său de socializare în care le arată fanilor cât de mult a slăbit. Acesta a fotografiat o bluză cu care a filmat în primăvară și care se vede vizibil cât îi este de mare.

“Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu a apelat la o dietă-minune, după ce a hotărât că e timpul pentru o schimbare. Bucătarul a renunțat la carne, pâine, dulciuri și nici să nu a mai consumat alcool.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool.

E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool’, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Cum l-a cucerit actrița Doina Teodoru pe iubitul ei celebru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze romantice ori de câte ori au ocazia și își surprind fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii inedite. Deși l-a început nu au dorit să ofere prea multe detalii despre relația lor, acum aceștia se declară mai fericiți ca oricând și fac furori împreună la evenimentele mondene.

Faimosul bucătar are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui iubită. Acesta a dezvăluit cum l-a cucerit partenera lui de viață.

„Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos. (…)

Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână. Ne leagă marea, pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat.”, a declarat acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu se află într-o formă fizică de invidiat și este mai fericit ca oricând alături de iubita lui, actrița Doina Teodoru. Faimosul bucătar se bucură din plin de succes și are parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *