Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul în mare secret. Ce artiști de renume au cântat la botezul micuțului Patrick

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul în mare secret. Ce artiști de renume au cântat la botezul micuțului Patrick

09 iun. 2022, 21:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Cătălin Moroșanu și-a botezat băiatul de 5 luni în mare secret. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit recent că a organizat un eveniment mare și frumos. De asemenea, sportivul a menționat ce artiști de renume au cântat la botezul micuțului Patrick.

Fostul concurent de la Survivor România este o persoană discretă cu viața sa personală, motiv pentru care a preferat să organizeze în secret marele eveniment. Moroșanu a ținut sarcina soției ascunsă până în momentul în care a devenit tată pentru a doua oară. Cătălin Moroșanu a fost întrebat de multe ori despre botezul micuțului Patrick, dar acesta a preferat să păstreze tăcerea.

Cătălin Moroșanu și-a botezat fiul de cinci luni. Luptătorul a organizat un eveniment grandios

În cadrul unei emisiuni, luptătorul a dezvăluit că și-a botezat fiul de cinci luni. Patrick a avut parte de un botez frumos, la care au participat multe persoane. Moroșanu a spus că a invitat la botezul fiului său în jur de 200 de persoane.

De asemenea, acesta a mai explicat că nu a vrut un botez clasic, ci unul modern, având mulți artiști de top din România. Printre aceștia s-a numărat și Jador, cel pe care luptătorul a explicat că o să-l facă finul lui atunci când o să-și găsească o parteneră. Cei doi se înțeleg foarte bine, având în vedere că au participat împreună la Survivor România 2022.

„A fost un botez foarte frumos, în care ne-am distrat foarte mult. Nu ne-a plăcut sa avem un botez clasic, ci unul modern, pe stilul nostru. (…) Am avut in jur de 200 de persoane, bineînțeles a cântat Jador, finul meu, așa cum am mai zis si altădată. (…) A fost botez de două cupluri, care sunt prietenii noștri de familie. (…) A fost unic, ce să mai zic.”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Moroșanu, sfaturi pentru o relație de durată

Iubirea dintre doi parteneri poate fi consolidată, susține el, doar prin mutarea împreună, formarea unei familii și venirea pe lume a unui copil. De asemenea, el recunoaște că în relația pe care o are cu Georgiana, Natalis și Nicolas joacă un rol foarte important.

”În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți”, a declarat Cătălin Moroșanu, notează ego.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 octombrie 2024
10 octombrie 2024