Prima pagină » Cancan » Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp la Survivor România 2021: „Va trăda aşa cum i-a făcut şi lui Jador”

Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp la Survivor România 2021: „Va trăda aşa cum i-a făcut şi lui Jador”

17 feb. 2021, 11:20,
în Cancan

Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp şi pe mai mulţi coechipieri din tabăra Faimoşilor. Potrivit luptătorului, în tabără să au loc tot felul de intrigi pe care nu le mai suporta. Fiind o fire foarte directă, Morosanu nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume.

În timpul competiţiei, cel mai mare scandal a avut loc între Zannidache şi Elena Marin, concurenta fiind acuzată că i-ar face ochi dulci ba lui Cosmin Stanciu, ba lui Cătălin Moroșanu. „Chestii din astea de doi lei, o vezi pe Elena, femeie la 31 de ani că s-a da la Zanni sau la Cosmin. Voi vă folosiţi de orice ca să daţi în săraca femeie. Folosiţi-vă de argumente solide, nu de…”

Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp

Cătălin Moroșanu s-a arătat extrem de supărat după această discuţie şi nu a ezitat să îi caracterizeze pe fiecare în parte dintre colegii lui.

Surprinzătoare a fost opinia lui Moro despre Culiță Sterp:” „Culiță, Sebi sau Zanni…Culiță este băgat la înaintare drept lider şi va trăda la fel cum a făcut şi cu Jador. Acolo în acea Alianţă sunt două creiere cenuşii sau negre. E Zanni şi cu Sebi. Pe cine baţi, pe cine scoatem afară…”

Nu doar Cătălin Moroșanu sugerează că există o alianţă între Zannidache, Sebastian Chitosca şi Ana Porgras, ci şi alţi concurenţi care spun că ultimul concurent venit în echipa Faimoşilor, Sebastian cauta un suport.

Elena Marin a adăugat şi ea faptul că dacă ar fi ca Zanni să nu câştige marele premiu, Ana este protejată lui şi l-ar vedea ca o va ajuta să câştige.

„Nu ştiu dacă îşi cauta aliaţi sau nu, azi a pornit un nou scandal cu Sebastian care încerca, aşa mi-a indus mie, sper că aşa au stat şi lucrurile pentru ca Morosanu a fost foarte deranjat şi mi-a confirmat şi lucrurile cum că pe lângă Cosmin şi Zanni, eu aş avea o legătură cu Moro.”

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din minți la Survivor

Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp şi pe mai mulţi coechipieri din tabăra Faimoşilor. În timpul etapelor de săptămâna trecută, luptătorul susține că nu va fi niciodată de acord ca în echipa lui să se împartă în acest fel mâncarea.

„Am rămas puțin uimit de ce se întâmplă la Războinici și cât o să fiu în echipa asta nu o să permit să împărățim resursele. Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare, mâncarea se împarte în echipă și după ce e gătită fiecare își ea partea lui. Asta e pentru închegarea echipei, că împărțim totul, pentru că muncim pentru chestia asta”, adaugă Cătălin Moroșanu.

Concurenții de la Survivor România au o serie de restricții la mâncare. Show-ul se desfășoară în Republica Dominicană, iar fiecare echipă trebuie să își construiască adăpostul pentru a dormi. Producătorii îi ajută într-o oarecare măsură și le dau concurenților orez, pe care îl prepară singuri. De multe ori, aceștia îl pregătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc în împrejurimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *