Prima pagină » Local » Cătălin Moroșanu explică de ce a ales să intre în politică: „Ne priveau de parcă aveam COVID-19!”
Cătălin Moroșanu explică de ce a ales să intre în politică: „Ne priveau de parcă aveam COVID-19!”

Cătălin Moroșanu explică de ce a ales să intre în politică: „Ne priveau de parcă aveam COVID-19!”

24 aug. 2020, 17:18,
Cristian ZAVASTIN în Local

Fostul luptător ieșean, candidat PNL la Consiliul Județean Galați, Cătălin Moroșanu, explică de ce a ales să intre în politică.

„Se întâmpla în urmă cu mai mulți ani, la o gală organizată în Italia. Am intrat cu antrenorul meu în vestiar și am început să vorbim. Erau mai multe nații acolo și, când ne-au văzut, s-au ferit de noi. Ne priveau de parcă aveam COVID-19! Credeau că le furam lucrurile din bagaje!

Percepția europeanului e că românul este hoț. M-am simțit ca ultimul rahat! În viața nu m-am simțit mai prost și am zis că trebuie să fac ceva să schimb percepția asupra românilor și să las ceva în spate“, și-a motivate Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu explică de ce a ales să intre în politică: „Am vrut să demonstrez că pot schimba ceva în România“

Fostul luptător de K1 susține că și-a dorit să schimbe percepția pe care o au străinii despre români.

„Ambiția de a demonstra că pot schimba ceva în România m-a făcut să intru în politică. Politica e foarte foarte dură. Nu te lupți doar cu un adversar, ca în ring, aici ai de luptat constat, prin argumente și alte lucruri. Politica te dezvoltă, te pune cu picioarele pe pământ. Eu mulțumesc politicii, nu regret că o fac”, a menționat Cătălin Moroșanu.

Nu și-a putut implementa proiectele la Iași

Cătălin Moroșanu este înscris de mulți ani în PNL, el fiind până acum de două consilier județean.

„Am deja 8 ani în politică. Am două mandate de consilier la Iași, iar acum îl voi prinde pe cel de-al treilea la Galați. N-am mai putut să rămân la Iași pentru că n-am mai putut să-mi implementez proiectele.

Trebuie să investim în copii! Trebuie să vorbim și cu părinții, să fie și ei conștienți de beneficiul sportului. Poate copiii vor să facă sport, dar trebuie să fie împinși și din spate. La Galați, vrem să înființăm câte un club sportiv în fiecare comună, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (…). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asa. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (…). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

Dezvoltarea sportului de masă la nivel județean

Proiectul său de suflet – dezvoltarea sportului de masă la nivel județean – nu a găsit sprijinul necesar implementării la Iași și tocmai de aceea a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean”, a declarat Moroșanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024