Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Moroșanu, dezvăluiri personale. Luptătorul și-a pus sufletul pe tavă într-o carte autobiografică: „Mi-am acceptat trecutul!”

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri personale. Luptătorul și-a pus sufletul pe tavă într-o carte autobiografică: „Mi-am acceptat trecutul!”

13 nov. 2021, 16:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi de la noi din țară. Celebrul luptător se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni, de care este și el foarte apropiat. Moro a decis să se apropie și mai tare de aceștia, motiv pentru care a decis să scrie o carte autobiografică.

Cătălin Moroșanu, cele mai interesante dezvăluiri

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai buni luptători de kickbox, cu multe rezultate notabile în acest domeniu. Deși oamenii îl cunosc drept un bărbat dur, se pare că are și laturi sensibile, despre care nu toată lumea știe. Celebrul sportiv a decis să arate tuturor cum este cu adevărat, motiv pentru care a scris o carte autobiografică.

Moro a vorbit la televizor despre autobiografia sa, în care și-a pus pe tavă sufletul și le-a dezvăluit fanilor unele dintre cele mai sincere aspecte ale vieții sale. A povestit acolo despre experiențele plăcute prin care a trecut, dar și despre problemele cu care s-a confruntat, despre greutățile prin care a trecut de-a lungul anilor.

Astfel, sportivul spune că a fost foarte sincer când a început să scrie cartea, considerând că așa și-a acceptat trecutul și a trecut peste bariere. Acum se pregătește să lanseze cartea, care va fi gata în mai puțin de un an. O editează și speră că va avea un mare succes.

“Am scris (n.red. în carte) și lucruri care m-au răscolit, asta înseamnă ca mi-am acceptat trecutul. Cartea apare anul asta, acum o editez, e o carte foarte frumoasă, este o carte despre dezvoltare personală”, a spus celebrul sportiv.

Moroșanu și-a deschis Academie

Moroșanu este mândru că și-a descoperit un nou talent, scrisul, care îl ajută să redescopere anumite momente, sentimente despre care nu mai știa. Chiar dacă unele amintiri în afectează, a reușit să își învingă temerile și să vorbească deschis.

Sportivul a anunțat că și-a îndeplinit cel mai mare vis de până acum: și-a deschis sala de lupte din București, în zona de nord a Capitalei, iar antrenamentele sunt dedicate copiilor între 5 și 16 ani. Are și o grupă pentru adulți, dar cel mai mult îi place să lucreze cu copiii. Îi încurajează pe aceștia să își învingă temerile, să lupte pentru ce își doresc și să devină cei mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *