Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Moroșanu a devenit tată. Luptătorul a ținut ascuns acest lucru timp de două luni

Cătălin Moroșanu a devenit tată. Luptătorul a ținut ascuns acest lucru timp de două luni

11 feb. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Cătălin Moroșanu a devenit în urmă cu două luni tată pentru a doua oară. Luptătorul nu mai are acasă doar o fată, ci și un băiețel. Iată cum se numește, dar și care este motivul pentru care luptătorul a ținut ascuns acest eveniment important!

Cătălin Moroșanu a luat prin surprindere pe toată lumea astăzi, imediat după ce a declarat în cadrul unei emisiuni TV că a devenit tată pentru a doua oară, chiar în urmă cu două luni!

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară! Luptătorul are și un băiat

În direct, în cadrul unei emisiuni TV, celebrul luptător a declarat că acum nu mai este doar tată de fată, asta fiindcă familia lui s-a mărit! Chiar pe data de 1 decembrie 2021, Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață au devenit din nou părinți.Micuțul Patrick Nicolas a fost născut prematur, la șapte luni, însă acest lucru nu a dus la complicații, astfel că în aceste momente se simte foarte bine, fiind un copil cu adevărat sănătos.

Cei doi nu au spus nimic despre marele eveniment din viața lor, astfel că până în aceste momente au ținut totul ascuns. Fără a se sfii, Cătălin Moroșanu a explicat că nu a vrut să își mai expună viața publică în fața curioșilor, și de asemenea nici să își expună familia în mediul online.

Cătălin Moroșanu își dorea să fie tată din nou

În urmă cu un an, Cătălin Moroșanu nu s-a sfiit și a făcut publică de mai multe ori dorința de a mai avea un copil și a avea o familie mai amre, lucru ce s-a întâmplat chiar în momentul în care nu se aștepta.

„Este născut pe 1 decembrie. Sunt tata de baiat si nu ma asteptam. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu stiu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc.”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii TV.

Luptătorul radiază de fericire și a ținut să-i mulțumească pe această cale partenerei lui de viață, chiar în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024