Prima pagină » Actualitate » Cătălin Măruță s-a luat de Mihaela Bilic! Fanii l-au atacat dur pe prezentatorul TV: „Măruță m-a enervat teribil!“

Cătălin Măruță s-a luat de Mihaela Bilic! Fanii l-au atacat dur pe prezentatorul TV: „Măruță m-a enervat teribil!“

01 mart. 2024, 13:31, 1 ,
în Actualitate

Cătălin Măruță s-a luat de Mihaela Bilic în cadrul emisiunii de la ProTV, pe care o moderează, iar fanii medicului l-au pus la zid pe prezentatorul TV. Cătălin Măruță și Mihaela Bilic s-au contrazis în direct, la TV, din cauza conservelor. În timp ce medicul nutriționist a susținut consumul acestora, prezentatorul TV a venit cu argumente contra.

Cătălin Măruță s-a luat de Mihaela Bilic

Cătălin Măruță medicul nutriționist Mihaela Bilic s-au contrat dur în cadrul emisiunii moderate de prezentatorul TV. După emisiune, medicul nutriționist a pus o poză cu Măruță pe rețelele sociale și a adăugat o descriere.

„Azi la Măruță am desfăcut conserve. Și am ajuns la concluzia că nu există o metodă mai simplă și mai ieftină pentru a consuma leguminoase precum fasolea boabe sau mazărea, sau pește cu omega 3 precum sardina! Decât să mâncați alte prostii în pauza de prânz, mai bine puneți în geantă o conservă de ton și niște legume proaspete, ține de foame și e sănătos”, a spus Mihaela Bilic.

Fanii medicului nutriționist, care au văzut emisiunea, nu s-au abținut și l-au criticat pe Cătălin Măruță pentru atitudinea pe care a avut-o în direct, la TV, față de Mihaela Bilic.

„Măruță m-a enervat teribil“ / „Doamnă, mulțumesc pentru sfaturi. Sper că ați primit scuze de la moderator“ / „M-a enervat Măruță!!! Nu v-a lăsat să vorbiți“ / „Neinspirată atitudine!“ / „Mi-a plăcut azi de dumneavoastră… ce nu mi-a plăcut atitudinea lui Măruță, se vedea că nu știe mare lucru, dar o ținea pe-a lui”, sunt doar unele comentarii la postare.

Cătălin Măruţă s-a făcut de râs pe reţelele de socializare!

Cătălin Măruţă s-a făcut de râs pe reţelele de socializare, unde s-a certat cu un fan. Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori TV din România și apare pe micile ecrane de mai bine de 20 de ani, Cătălin Măruță nu s-a mai putut controla în discuția cu un fan. Cătălin Măruță a fost taxat dur de internauţi după ce a avut un schimb de replici cu un tânăr.

”Cătălin, acum 6 ani eram în comă și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din comă și l-am oprit încă un miracol făcut de tine”, i-a scris prezentatorului un internaut.

În replică, Cătălin Măruță i-a scris fanului că are „retard mintal“.

”Off! Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă… pe fișa medicală scria negru pe alb: Retardare mintală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut de obicei în copilărie și adolescență, tulburări mintale și de comportamt datorate utilizării substanțelor psihoactive! Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine!”, a fost replica lui Cătălin Măruță.

Ulterior, moderatorul a șters acest mesaj.

”Ți-am salvat viața! Trebuie să faci cinste… (am mai bagat o fisă). Revino-ți și gândește-te bine la ce postezi și comentezi”, a mai scris Cătălin Măruță.

La câteva minute după dialogul acid, au alt internaut i-a atras atenția soțului Andrei.

„Cătălin lăsând glumele… Se vede că bula mass mediei, imaginea și perfecționismul și controlul, păstrarea imaginii, te-au cam deviat de la morala și valorile pe care le reprezinți, mai ales că ești o persoană celebră… Te-au cam dat peste cap… Gândește-te că ai prieteni, familie etc care vor vedea ce ai scris… Nu îți dau hate, toată lumea merită o a doua șansă… Revino-ți și gândește-te bine la ce postezi și comentezi. Ai și CNA-ul în spate, sponsorizări, contracte etc…”, a scris utilizatorul.

Acum, Cătălin Măruță s-a luat de Mihaela Bilic în cadrul unei emisiuni TV, iar fanii medicului nutriționist au reacționat dur.

Comentarii
  • Îi recomand doamnei doctor să nu mai participe la emisiunile latrăilor din tembeleviziuni cu moral josnic și se numesc moderatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *