Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Măruță rupe tăcerea. Care este motivul pentru care s-a certat cu Alex Velea

Cătălin Măruță rupe tăcerea. Care este motivul pentru care s-a certat cu Alex Velea

28 mart. 2022, 21:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță și Alex Velea nu mai sunt prieteni și nu ăși mai vorbesc de aproape un an. Alex Velea și-a spus în nenumărate rânduri povestea cu privire la conflict, dar Cătălin Măruță nu a făcut acest lucru. Acum, soțul Andrei rupe tăcerea și își exprimă propria părere despre conflict.

De ce s-au certat, de fapt, Cătălin Măruță și Alex Velea

Într-un dialog pe care îl avea cu Iancu Sterp, prezentatorul a decis să vorbească despre scandalul dintre el și Alex Velea. Cătălin Mărută spune că problemele acestora au pornit după ce numele Antoniei a fost foarte pronunțat în rubrica sosurilor iuți.

„Eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei (n.r. numele Antoniei) la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși”, a declarat vedeta ProTV.

Alex Velea, despre scandalul cu Cătălin Măruță

Alex Velea a susținut că nu și-a dorit niciodată să genereze scandaluri sau să le amplifice, însă s-a simțit atacat de Cătălin Măruță. Cele mai multe probleme au început după ce numele Antoniei a fost pronunțat repetitiv în cadrul rubricii sosurilor iuți.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați”, declara Alex Velea, la emisiunea Xtra Night Show, de la AntenaStars.

Cătălin Măruță, mesaj subtil la adresa lui Alex Velea

Imediat după ce a început conflictul cu Alex Velea, când acesta a declarat public că are o problemă cu Cătălin Măruță, prezentatorul TV a făcut o postare pe rețelele de socializare în care era men’ionat[ ideea de prietenie.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus”, a scris prezentatorul de la ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *