Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Măruță, luat prin surprindere de Iulia Vântur! De ce nu se întoarce vedeta în India, la Salman Khan

Cătălin Măruță, luat prin surprindere de Iulia Vântur! De ce nu se întoarce vedeta în India, la Salman Khan

28 apr. 2022, 19:30,
în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur nu a putut sta departe de familie de sărbători. Frumoasa blondină a mărturisit recent, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că a venit în România pentru a-și petrece Paștele la Iași, împreună cu părinții ei, însă nu va mai rămâne pentru mult timp în țara natală.

Fosta prezentatoare TV a făcut o declarație neașteptată, căci a dezvăluit că se va întoarce în Statele Unite, și nu în India, acolo unde locuiește de câțiva ani.

Iulia Vântur, Paște în sânul familiei

Iulia Vântur a acceptat provocarea de a intra în direct prin Skype, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a povestit că a vrut să le facă o surpriza părinților, așa că a hotărât să vină câteva zile în România și să petreacă Paștele în țara natală. Când a simțit, însă, că urmează să fie întrebată despre Salman Khan, fosta prezentatoare TV a ocolit subtil subiectul și l-a avertizat pe Măruță să aibă grijă ce spune în direct.

„Iulia Vântur: Am venit de Paște acasă. M-am chinuit trei zile să vin acasă, în Iași. Sunt cu părinții. Sper că ați avut toți un Paște minunat alături de cei dragi vouă.

Măruță: Îi salut și eu pe părinții tăi, ced că sunt cei mai fericiți pentru că a venit fata acasă.Iulia Vântur: Da, normal. Mama mi-a transmis că te urmărește în fiecare zi. Să ai grijă ce spui.

Măruță: Se uită acum și nu mai pot să zic.”, a fost o parte din discuția celor doi.

Motivul pentru care Iulia Vântur nu se mai întoarce momentan în India

Iulia Vântur i-a luat prin surprindere pe cei de acasă, după ce a anunțat că urmează să meargă în Statele Unite și nu în India, în urma vizitei făcute în România. Artista a declarat că în ultima perioadă a avut tot mai multe concerte în America și încă mai are contracte de onorat.

„Iulia Vântur: Stau câteva zile și după aceea mă întorc în State. Am venit din Statele Unite, am avut multe concerte în orașe importante. A fost superb. Am cântat pe unele scene unde au cântat nume legendare, cum ar fi Frank Sinatra, Beyonce și a fost un moment de care am fost foarte mândră. Acum și mai frumos, că sunt acasă de Paște.

Măruță: Mă bucur mult de tot că ești acasă. Familia din India e bine?

Iulia Vântur: Da, totul bine acolo. Măruță: Să le transmiți salutări, Iulia.”, a continuat discuția dintre Cătălin Măruță și Iulia Vântur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *