Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Măruță împlinește 44 de ani. Iată ce urare specială i-a făcut artista!

Cătălin Măruță împlinește 44 de ani. Iată ce urare specială i-a făcut artista!

27 ian. 2022, 13:30,
în Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani. Pentru că este o zi atât de importantă nu are cum să treacă neobservată, așa că Andra nu s-a sfiit să-i scrie câteva rânduri pe rețelele sociale.

Urarea specială pe care i-a făcut-o cântăreața este fără dar și poate desprinsă din cele mai frumoase povești de dragoste.

Cătălin Măruță împlinește 44 de ani

Andra a postat în mediul online mai multe imagini copleșitoare în care apare alături de soțul ei.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa artistă și prezentatorul de televiziune sunt dovada vie că încă mai putem spera în dragostea  longevivă, bazată pe respect, înțelegere, sprijin, fidelitate și multe zâmbete. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Cătălin Măruță, iar în dreptul imaginii, vedeta a scris un mesaj de-a dreptul copleșitor.

„Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut!”, a scris Andra, în urmă cu ceva timp pe Instagram.

Andra şi Cătălin Măruţă au împlinit 13 ani de căsnicie

În urmă cu mai multe luni, Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsnicie. Soția prezentatorul TV a ținut să le muțumească fanilor din mediul online pentru toate mesajele primite.

”Vă pupăm și vă mulțumim pentru mesajele pe care le-am primit ieri pentru 13 ani de când am fost la cununia civilă. Au trecut foarte repede anii ăștea, dar au trecut frumos și am construit ceva foarte frumos împreună și eu și Cătălin. O zi frumoasă!”, le-a spus Andra fanilor pe InstaStory.

Deși formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, nimeni nu știe cum își alintă frumoasa artistă pe partenerul ei de viață. Cu siguranță, susținătorii nu s-ar fi așteptat la asemenea apelative. Prin intermediul unui clip postat la Instastory, fanii vedetei au rămas surprinși de apelativul artistei. Mai exact, în timp ce Andra fredona melodia „Solamente Tú”, de la Pablo Alborán, pe care i-a dedicat-o iubitului ei soț, fanii au aflat care este alintul Andrei pentru tatăl copiilor săi.

„Olteanul meu frumos”, i-a spus Andra lui Cătălin Măruță.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *