Prima pagină » Cancan » Cătălin Măruță, despre cel mai mare defect al său. Familia îi reproșează acest lucru

Cătălin Măruță, despre cel mai mare defect al său. Familia îi reproșează acest lucru

22 dec. 2021, 10:18,
în Cancan

De curând, Cătălin Măruță a vorbit despre cel mai mare defect al său. Potrivit acestuia și familia îi reproșează acest lucru. În cadrul aceluiași interviu, vedeta de la Pro TV a mai povestit despre regretele pe care le are și despre ce îl face cel mai fericit.

Care este cel mai mare defect a lui Cătălin Măruță

Vedeta celor de la Pro TV a mărturisit faptul că cel mai mare defect al său este acela că muncește prea mult. Cătălin a mai spus că i-ar plăcea foarte mult să aibă mai mult timp liber de petrecut alături de familie.

„Mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi și place ce fac”, a spus Cătălin în interviul pentru sursa citată.

Nici Andra nu este mai prejos, pe lângă muzică, aceasta lucrează și ca jurat la Românii au talent și s-a aflat în postura de jurat și la „Vocea României Junior”, în cele două sezoane în care a fost difuzat show-ul de talente dedicat copiilor.

În afară de emisiunea pe care o moderează la Pro TV în fiecare zi, de luni până vineri, Cătălin Măruță are și un podcast pe YouTube, pe care l-a lansat în pandemie. Printre invitații pe care i-a avut în edițiile de până acum se numără Mihai Bendeac, Adrian Mutu, Lora, Oana Zăvoranu, Cătălin Moroșanu, Teo Trandafir și Cătălin Botezatu.

Măruță a dezvăluit anul acesta că a investit o sumă importantă de bani într-un start-up în care crede foarte mult și căruia îi va crește valoarea pe măsură ce va trece timpul.

Andra și Cătălin Măruță, taxați de fani

Andra și Cătălin Măruță nu ratează nicio ocazie de a se fotografia. Ei sunt foarte activi pe rețelele sociale și își țin mereu fanii la curent cu tot ce fac. De această dată, faimosul cuplu s-a fotografiat cu ocazia împlinirii a 15 ani de relație, imaginea fiind postată de Andra pe Instagram. Îndrăgostiții s-au afișat fără masca de protecție, într-un parc din Capitală. Fanii nu i-au iertat și imediat i-au taxat:

”Din câte ştiu eu şi afară este obligatoriu purtarea măşti de protecţie! #Covid19”, a spus unul dintre urmăritori.

„Am o întrebare, dragilor sunteţi vaccinaţi împotriva covid 19?”, a mai punctat un altul.

Cu toate acestea, chiar dacă masca nu a fost prezentă, mesajul transmis de Andra este unul dintre cele mai romantice.

”Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut!”, este mesajul postat de îndrăgita solistă în dreptul fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`