Prima pagină » Actualitate » Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie! S-a etalat cu ea prin Capitală
Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie! S-a etalat cu ea prin Capitală

Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie! S-a etalat cu ea prin Capitală

06 nov. 2023, 13:35,
în Actualitate

Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie. Prezentatorul TV a dat acești bani pe o mașină Jaguar. Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentați din România, iar popularitatea sa nu se datorează doar carierei sale, ci și pentru că este căsătorit cu Andra, una dintre cele mai bune voci din țară. Prezentatorul de la Pro TV a deținut, până acum, nenumărate autoturisme, printre ele numărându-se  un Volvo XC90, al cărui preț de achiziție poate ajunge la suma 63.000 de euro.

Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie!

Cătălin Măruță s-a etalat pe străzile din Capitală cu noua sa achiziție, un Jaguar pentru care a plătit 100.000 de euro. Prezentatorul este cunoscut ca fiind un iubitor al cailor putere și al mașinilor de lux ce depășesc zeci de mii de euro.

Acum, vedeta Pro TV a fost văzut în zona de nord a Capitalei, în timp ce-și etala pe străzi super-bolidul recent achiziționat. Măruță a condus cu grijă, fiind foarte atent cu noua sa „bijuterie” pe patru roți. Nu s-a angrenat absolut deloc în depășiri periculoase și a evitat pe cât a putut posibilele conflicte cu ceilalți participanți la trafic.

De-a lungul timpului, Cătălin Măruță a obișnuit cu apariții în mașini care mai de care. El a deținut nenumărate autoturisme, printre ele numărându-se  un Volvo XC90, al cărui preț de achiziție poate ajunge la suma 63.000 de euro, aceasta fiind și mașina de familie până recent a cuplului, un Mercedes GLA 200, care costă în jur de 50.000 de euro, mașina fiind primită de la o reprezentanță auto, prezentatorul de la Pro TV a mai condus și un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro, un Range Rover, care atinge pragul de 55.000 de euro,  dar și un Mercedes C 220, al cărui cost se ridică la 40.000 de euro, potrivit sursei menționate mai sus.

Cât câștigă Andra Măruță

Și soția lui Cătălin Măruță câștigă extrem de bine dacă ținem cont de tarifele percepute de aceasta. Lunar, în conturile celebrei cântărețe intră sume la care alții nici n-ar îndrăzni să viseze. Dacă vrei s-o chemi pe Andra Măruță la nuntă, botez sau altă petrecere, atunci trebuie să scoți din buzunar suma de 12.000 de euro.

Soția lui Cătălin Măruță are venituri și din alte părți. De exemplu, pentru jobul de jurat la „Românii au talent” este plătită cu sume cuprinse între 8.000 – 10.000 euro.

Așadar, pentru Cătălin Măruță 100.000 de euro nu reprezintă o sumă foarte mare dacă ținem cont de veniturile lor.

Cătălin Măruță și Andra sunt unul dintre cele mai vechi cupluri din showbizul românesc. Ei sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii, pe David și Eva. Cei doi s-au cunoscut în anul 2005, în cadrul emisiunii pe care prezentatorul o modera atunci la TVR, Tonomatul DP2. Pe atunci, Andra avea doar 19 ani.

Între Cătălin și Andra nu a fost dragoste la prima vedere, dar cu timpul avea să se lege o mare legătură între ei. Artista a povestit că la început nu l-a plăcut pe Cătălin, mai ales că acesta avea părul lung. Ulterior, după ce el s-a tuns, cântăreața a început să-l vadă cu alți ochi.

Acum, Cătălin Măruță a băgat 100.000 de euro în această bijuterie pe patru roți, cu care s-a etalat pe străzile din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024