Prima pagină » Cancan » Cătălin Măruță a adus-o pe Cristina Cioran în pragul disperării. Blondina l-a luat la o serie de palme pe prezentatorul TV

Cătălin Măruță a adus-o pe Cristina Cioran în pragul disperării. Blondina l-a luat la o serie de palme pe prezentatorul TV

26 iul. 2023, 09:36,
în Cancan

Cristina Cioran se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să-și clădească o carieră de succes, atât în televiziune, cât în industria cinematografică.

Datorită carismei și talentului său actoricesc, blondina a adunat de partea sa o mulțime de fani care îi stau alături la fiecare pas.

Pe plan profesional, artista se bucură de numerose proiecte importante și reușește să facă față tuturor provocărilor. Pe plan personal, Cristina Cioran a trecut recent printr-o despărțire, după ce ea și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, actrița are multe motive de bucurie, mai ales că are o fiică minunată.

Cătălin Măruță a adus-o pe Cristina Cioran în pragul disperării

Recent, Cristina Cioran a avut parte de șocul vieții sale, după ce a trebuit să guste un preparat cel puțin neobișnuit. Reacția artistei a fost una pe măsură, mai ales că nu s-a așteptat nicio secundă la asta.

Cristina Cioran  a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a crezut că vine doar ca să-și anunțe lansarea vlogului culinar, însă nu a bănuit o secundă ce avea sa urmeze.

Prezentatorul TV i-a dat să guste în direct o delicatesă asiatică și anume, viermi prăjiți. Nu doar că a refuzat, dar blondina a început să tremure din toate părțile, fiind vizibil speriată. Deși a susținut că nu are fobie de gândaci, Cristina Cioran a explicat că nu suportă să îi vadă.

Mai mult decât atât, Cătălin Măruță a explicat că a vrut doar să facă o glumă, motiv pentru care nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea artistei.

„Cristina Cioran: Nu vreau să vadă telespectatorii ce mi-au pus acolo. Să vină miliția!

Cătălin Măruță: Sub această plăcintă au fost puți niște viermișori comestibili, se mănâncă, sunt crocanți.

Cristina Cioran: Mănâncă tu! Între noi nu va mai fi niciodată la fel. Eu prefer semințele.

Cătălin Măruță: Să știi că ăștia sunt folosiți pe post de semințe. Asta e fobia ta?

Cristina Cioran: Nu chiar, dar mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur.

Cătălin Măruță: N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii.

Cristina Cioran: Eu n-am nicio problemă!

Cătălin Măruță: Cu păianjenii cum ești?

Cristina Cioran: N-am nicio problemă!”, a fost dialogul dintre cei doi, în cadrul show-ului prezentat de Cătălin Măruță.

Meniul „festiv” nu a fost singură surpriză pe care i-a pregătit-o Cătălin Măruță

După ce un păianjen uriaș din pluș a căzut din tavanul studioului, Cristina Cioran a sărit și l-a luat la o serie de palme pe Cătălin Măruță, fără să mai țină cont de camerele de filmat.

Ba chiar a fost aproape să scape și porumbelul în direct, motiv pentru a fost la un pas distanță să i se adreseze pe un limbaj nu tocmai potrivit pentru micul ecran, mai ales că îi urmărea o țară întreagă.

La final, după toate farsele și după ce apele s-au mai liniștit, prezentatorul TV a consolat-o pe blondină, care a fost extrem de speriată din cauza surprizelor pregătite de Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *