Prima pagină » Local » Cătălin Leahu, unul dintre patronii Fratelli Iaşi şi Gabriel Gachi, întâlnire de taină la Hala Centrală
Cătălin Leahu, unul dintre patronii Fratelli Iaşi şi Gabriel Gachi, întâlnire de taină la Hala Centrală

Cătălin Leahu, unul dintre patronii Fratelli Iaşi şi Gabriel Gachi, întâlnire de taină la Hala Centrală

08 iul. 2020, 15:02,
în Local

Cătălin Leahu, unul dintre patronii Fratelli şi Gabriel Gachi, întâlnire de taină la Hala Centrală, în spate. Probabil că Leahu a apelat la Gabriel Gachi, ca să-şi atace adversarii din zona cluburilor. Întâlnirea nu este întâmplătoare, din moment ce sâmbătă este programată deschiderea clubului Skin.

Petreceri organizate de clubul Fratelli Iași, fără a respecta distanțarea socială

La petrecerile organizate weekendul trecut de clubul Fratelli din Iași s-au înghesuit o mulțime de oameni, fără să se respecte nici pe departe regulile de protecție împotriva răspândirii COVID-19. Patronii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu au expus pericolului infectării cu noul coronavirus sute de ieșeni care au participat la show-urile pe terasa clubului de fițe din centrul Iașului. În paralel, PNL Iași a fost amendată pentru organizarea unei ședințe la care au participat 100 de oameni și unde s-a păstrat distanțarea socială, iar multe dintre persoane au purtat chiar măști de protecție

La Iași ca la nimeni. Oamenii legii au închis ochii la petrecerile gălăgioase organizate wekendul trecut de clubul Fratelli din Iași, acolo unde nu au fost respectate nici pe departe normele de protecție împotriva COVID-19. Fără să se respecte distanțarea socială sau să se poarte măști de protecție, sute de ieșeni au stat umăr la umăr pentru a participa la show-urile organizate de clubul Fratelli pe teresa din grădina Palas. Astfel, patronii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu au expus pericolului infectării cu noul coronavirus toți participanții la petrecere. Conform martorilor oculari, Cătălin Leahu şi Gabriel Gachi nu şi-au plătit locurile pe care au parcat, deși costă 5 lei. Se pare că poliția locala i-a amendat pe cei doi pentru că nu au plătit locul de parcare.

 

Trei zile de petreceri cu pericol de infecție COVID-19 la Fratelli Iași

Încă de vineri seara, pe data de 3 iulie, patronii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu au dat drumul petrecerilor de la Fratelli, unde s-au îngrămădit o mulțime de ieșeni. Vineri a fost organizat un concert al trupei Vama. Cu toate că tinerii au intenționat să păstreze distanțarea socială obligatorie, acest lucru nu a fost posibil din cauza aglomerației.
Sâmbătă noaptea, pe 4 iulie, și mai multe persoane s-au îngrămădit la show-ul organizat la clubul Fratelli din Iași. La concertul artistei Delia, situația a fost și mai gravă în ceea ce privește distanțarea socială. Duminică, 5 iulie, la concertul susținut de Smiley a fost aceeași situație, iar organizatorii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu nu au respectat nici de această dată regulile impuse de Guvernul Orban în Starea de alertă provocată de coronavirus.

Ce spun patronii clubului Fratelli despre show-urile organizate în timpul Stării de alertă

Conform Legii 55/2020, organizatorul riscă să fie sancționat contravențional pentru nerespectarea măsurilor privind zădărnicirea combaterii bolilor, Lege implementată pentru a preveni răspândirea și infectarea cu noul coronavirus.
Deși imaginile de la petrecerile organizate de clubul Fratelli Iași vorbesc de la sine, patronii clubului susțin că au fost respectate întocmai regulile de protecție împotriva răspândirii COVID-19, inclusiv regulile de distanțare socială.

„Cum v-ați dat seama că nu a fost respectată distanțarea socială? Noi am avut până în 500 de persoane în fiecare seară acolo, au fost maximum 4 persoane la fiecare masă, iar acestea sunt așezate la distanțe de 3 m. Au fost și autorități în control, noi am respectat întocmai condițiile aflate în vigoare”, a spus Bogdan Gheorghiu, unul dintre patronii clubului Fratelli din Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`