Prima pagină » National » Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție: „Oamenii ăștia, adică părinții, să sufere și ei…”

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție: „Oamenii ăștia, adică părinții, să sufere și ei…”

01 sept. 2023, 09:21,
B, , h, , în National

Cătălin Dragomir se confruntă cu o situație extrem de dureroasă pentru orice părinte – fiica sa, Roberta, a murit într-un accident în stațiunea 2 Mai, într-o fracțiune de secundă, de către Vlad Pascu, un șofer drogat.

După audieri, tatăl tinerei se arată încrezător în anchetă și susține că, fără atenția mediatică și revolta publică generată de acest caz, situația ar fi fost ignorată.

Vlad Pascu provine dintr-o familie cu influență și avea deja două cazuri deschise la DIICOT, unul pentru posesie de droguri și altul pentru consum de droguri. Tatăl victimei, care a pierit într-un accident rutier cauzat de Vlad Pascu în stațiunea 2 Mai, a făcut primele declarații după ce a fost interogat.

Ce a declarat Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, după ce a fost audiat

Tatăl îndurerat al Robertei, tânăra care a pierit în urma unui accident de mașină provocat de șoferul drogat, Vlad Pascu, trăiește o suferință profundă, specifică unui părinte.

Cu toate acestea, păstrează speranța că anchetatorii vor îndeplini datoria și va fi pedepsit. Cătălin Dragomir consideră că, fără expunerea mediatică și fără indignare publică, fapta ar fi fost tratată cu neglijență.

“Eu cred că în sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa şi chiar am încredere în autorităţi. De ce? Din cauza dumneavoastră, presa, cărora vă mulţumesc tuturor. Exact asta am urmărit eu, Cătălin Ştefan Dragomir, să facem presiune, să nu scăpăm. Avem atâtea cazuri în urmă şi vă mulţumesc.

Şi eu am auzit, aşteptăm să se depună la dosar. Eu, nicio secundă, cât mai mai vorbit cu dvs, nu am pronunţat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. De ce? A fost conducător auto în primul şi în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca şi conducător auto, ai băgat cheia în contect, ai plecat la drum, îţi asumi. Eu totuşi sper ca în România noastră să nu se mai întâmple aşa ceva’, a declarat Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, potrivit Spynews.ro.

Mărturisiri cutremurătoare făcute de Cătălin Dragomir

Roberta și Andrei au murit în tragicul accident de la 2 Mai, cauzat de un tânăr în vârstă de 19 ani, care se află sub influența drogurilor. Tatăl Robertei a făcut primele declarații cu privire la decesul fiicei sale. Bărbatul s-a deplasat la morgă pentru a-și identifica copilul, iar ulterior a exprimat cu durere în detalii despre moartea Robertei. El a fost informat de nepotul său, care a fost și el implicat în accident, că fiica sa nu mai este printre noi.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum. Am fost să o recunosc, nici pe soție, nici pe bunică nu le-am lăsat să intre, a fost împrăștiată A fost un copil cuminte, nu ne-a dezamăgit niciodată. Era bursieră, era la facultatea de geografie’, a spus Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani, moartă în accident, conform Antena 3.

Să plătească. Adică, să facă puşcărie până se căieşte. Pușcărie să facă băiatul. Oamenii ăștia, adică părinții, să sufere și ei cum suferim și noi, atât și nimic mai mult. Dacă l-aș avea în fața mea pe băiatul ăsta teribilist nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă, deja l-a bătut soarta’, a mai spus tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *